Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Secciones
Canales
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Let’s Clean Up torna a Castellvell del Camp

Serà el dissabte 6 de maig on el 3r itinerari ‘Camina i neteja’ farà la ruta del camí del Salt

27 abril 2023 12:35 | Actualizado a 27 abril 2023 13:21
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Castellvell del Camp se suma un any més a participar en la setmana de reducció de residus de tot Europa ‘Let’s Clean Up’. En el marc de la campanya ‘Embrutes o recicles?’ iniciada el 2021 per l’Ajuntament de Castellvell del Camp amb Icaria Cooperativa SCCL, el pròxim dissabte 6 de maig arriba el 3r itirerari ‘Camina i neteja’, que enguany proposa fer la ruta del camí del Salt.

L’activitat familiar s’iniciarà a les 09:30h, amb un esmorzar i amb el repartiment de totes les bosses als participants. El punt de trobada serà davant de la parada d’autobusos, a la plaça Jacint Verdaguer. A les 10 h s’iniciarà la caminada Castellvell-Salt-Castellvell, que consistirà en anar recollint la brossa que es trobi pel camí. S’hi pot inscriure qualsevol persona sola o en família, en grup o amb animals de companyia.

L’objectiu de rutes com aquesta és promoure accions de sensibilització a través de la recollida de residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges, rius, etc...

Per participar en aquesta activitat és necessària fer la inscripció prèvia a través de l’Eventbrite, a l’enllaç del link.tree de la Bio (apartat Eventbrite activitats).

Let’s Clean Up és una acció comuna a tota Europa i la campanya més gran per a crear consciència sobre la prevenció de residus que es llencen de forma incontrolada al nostre territori.

Comentarios
Multimedia Diari