L'últim alè del Parc de Nadal de Reus

La primera edició de la cursa Sant Silvestre Kids es va celebrar ahir en la darrera jornada del parc infantil nadalenc.

| Actualizado a 22 mayo 2017 11:23
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Després de vuit dies de frenètica activitat, el Parc de Nadal de Reus va tancar ahir les portes. Centenars de nens i nenes han gaudit durant tots aquests dies de les activitats programades a la Fira de Reus.

Però ahir un total de 125 nens de la ciutat van donar el seu últim alè per acomiadar l’edició d’aquest any del Parc. Ho van fer d’una manera especial, estrenant-se com a participants en la primera edició de la Sant Silvestre Kids, organitzada per Tretzesports, amb el suport de la Regidoria d’Esports de Reus.

Als voltants de l’edifici Tecnoparc, a Fira de Reus, es va establir el recorregut de les tres curses que es van disputar. El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Reus, Miquel Domingo, va ser l’encarregat de donar l’avís de sortida en cadascuna de les curses.

Els primers protagonistes van ser els pares amb els seus fills nascuts entre el 2009-2013. Entre aquesta hi havia la Martina i la Laia, que tot i la seva joventut van esforçar-se al màxim per acabar el recorregut. En aquest afany de ser els primers els pares van ser el principal estímul per encoratjar a tots els participants. «Ànims que ja queda menys!» o «Ets un gran atleta», van ser algunes de les frases que van empènyer la il·lusió dels infants.

Després de l’estrena d’aquests joves esportistes, va arribar el torn dels corredors benjamins i prebenjamins i per últim els alevins i infantils. Tots van acabar la cursa amb la satisfacció de saber que han estat els nens que han donat el tret de sortida a la primera edició de la Sant Silvestre Kids.

«Esperem que aquesta sigui la primera de moltes curses, i qui sap si l’any que ve l’organitzarem el 31 de desembre, quan se celebra la versió adulta de la Sant Silvestre», explica Ferran Cardiel, membre de l’empresa Tretzesports.

 

Jornada solidària

A més dels nens participants, la cursa també va tenir una altra protagonista: la solidaritat. I és que els diners recaptats amb la inscripció dels corredors (el preu era de 5 euros) es destinarà al Banc dels Aliments de les comarques de Tarragona. «En una època com el Nadal també és important pensar i ajudar aquelles persones que tenen dificultats», explica Ferran Cardiel.

Amb la satisfacció d’ajudar altres persones de la ciutat, la recompensa per a tots els participants va ser poder gaudir del Parc de Nadal en el seu últim dia.

Els tallers de robòtica, el circuit de trànsit del Servei Català de Trànsit o l’espai de la Fundació Privada Animals de Companyia del Camp de Tarragona, amb la doctora Guau i el doctor Miau, van ser algunes de les activitats que van servir per arrodonir una jornada de diversió entre els nens i nenes de la ciutat.

 

Comentarios
Multimedia Diari