Maria Medina compleix 109 anys com la dona més gran de Reus

Va arribar a la ciutat procedent d'un poble de Màlaga

| Actualizado a 20 mayo 2017 21:38
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

¿Cree que se debe proteger el catalán en las escuelas?


No

Este Nàstic no tiene cara de play off. Lo cierto es que no la ha tenido durante las últimas semanas porque a la hora de la verdad no ha sacado a relucir la personalidad necesaria para un equipo que quiere estar arriba.

Maria Medina Prieto estava ahir d’enhorabona amb motiu del seu aniversari. I és que la Maria complia, ni més ni menys, que 109 anys acompanyada pels seus familiars i amics. Des del Centre Sociosanitari Ciutat de Reus explicava que li agraden els números, les lletres i les activitats relacionades amb la lectura.

A més a més, també es mostrava satisfeta de ser la dona amb més anys que viu actualment a Reus. Tampoc es descarta que sigui la més gran de tota la comarca del Baix Camp, segons les consultes que han fet des del centre sociosanitari de STS Grup.

La història de la Maria Medina Prieto (10/12/1905) es remunta molts anys endarrera quan va arribar a la ciutat de Reus procedent d’un petit poble de Màlaga. Des de llavors, però, va decidir quedar-se a viure a la ciutat on tota la vida, abans de jubilar-se, va estar treballant com a modista.

Comentarios
Multimedia Diari