Més de 300 escolars visitaran els mercats per aprendre a menjar bé

Alumnes de sisè de primària de nou escoles faran una gimcana saludable per millorar els hàbits alimentaris

| Actualizado a 22 mayo 2017 11:33
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

¿Cree que se debe proteger el catalán en las escuelas?


No

Després de la bona acollida de la 1a edició de la Gimcana de l’alimentació saludable als Mercats de Reus, aquest febrer se’n farà la 2a edició, amb la participació de 380 alumnes de sisè de primària de nou escoles de Reus.

La Gimcana és una proposta del Consell d’Infants Ciutadans de 2013 organitzada per l’Ajuntament de Reus, que enguany ja s’ha inclòs en l’oferta municipal de recursos educatius amb l’objectiu de repetir-la cada curs. L’objectiu de promoure i millorar els hàbits alimentaris, valorar la riquesa alimentària del nostre entorn i conèixer i veure els aliments al natural.

Per assolir aquests objectius, des de l’Ajuntament de Reus es va considerar adient fer-la als mercats municipals: tant el Mercat Central com el Mercat del Carrilet van rebre amb entusiasme la primer edició del març de 2014 i enguany tornen a col·laborar-hi.

El dimarts 24 de febrer, entre les 9.30 i les 11.30 hores, més de 170 alumnes faran les proves de la Gimcana al Mercat del Carrilet. El dijous 26 de febrer, a partir de les 9.15 i fins a les 12 hores, prop de 210 alumnes més faran la Gimcana al Mercat Central.

Els alumnes es repartiran en grups i hauran de respondre diverses preguntes i fer proves relacionades amb l’alimentació, la salut i els productes frescos i de mercat. Per fer-ho, es mouran per les diferents parades i completar la gimcana en un temps determinat. La regidora d’Ensenyament M. Dolors Sardà mostra la seva satisfacció de veure com s’ha consolidat una proposta feta pels escolars a través del Consell d’Infants Ciutadans i que s’ha pogut realitzar gràcies al treball transversal i a la col·laboració entre diferents departaments.

Comentarios
Multimedia Diari