Orduna vol que el Col·legi de l'Advocacia de Reus sigui ‘modern’ i ‘reivindicatiu’

La degana de l’ens col·legial revalida mandat, juntament amb alguns membres de la Junta de Goven, i, ahir, van prendre possessió del càrrec 

20 diciembre 2019 08:23 | Actualizado a 29 diciembre 2019 15:43
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El Col·legi de l’Advocacia de Reus  encara una nova etapa. I és que ahir va acollir la presa de possessió dels càrrecs electes de degana, tresorer, bibliotecari, diputat segon, diputada quarta i diputada sisena. 

La composició de la Junta de Govern, doncs, l’encapçala Orduna Pardo com a degana; Luis Miguel Alcañiz Sáez com a vicedegà o diputat 1r; Gerard Fort i Robert com a diputat 2n; Dolors Cailà Romero com a diputada 3a; Mª Cristina Santos Baldomir com a diputada 4a; Julen Barriola Muguerza com a diputat 5è; Pilar Esteban Rodríguez com a diputada 6a; Sergi Guillén García com a secretari; Juan Antonio Martínez Ruiz com a tresorer; i, Jordi Antón García com a bibliotecari comptador.

La degana del Col·legi, Encarna Orduna Pardo, encara aquest nou mandat amb molt «d’entusiasme». «És una etapa en la qual volem treballar per una institució oberta a la societat; moderna, perquè el Col·legi sigui un referent de progrés; de reivindicació; d’identitat; i, de solidaritat. Volem lluitar per tal de dignificar la professió i, perquè el Col·legi sigui un instrument de servei per als col·legiats/des, amb l’objectiu de facilitar l’exercici de la professió», ha dit la degana. D’altra banda, també es van aprovar per unanimitat els pressupostos per l’any 2020, amb un especial esforç per a la renovació tecnològica i digital de l’ens col·legial, així com per a la preparació del 175è aniversari d’aquest, a l’any entrant.    

Comentarios
Multimedia Diari