Pellicer: 'L'ombra ens persegueix però ho estem fent bé'

L'alcalde de Reus afirma tenir "absoluta confiança en les bones actuacions i la bona fe" de Teresa Gomis i demana que es respecti la presumpció d'innocència

| Actualizado a 22 mayo 2017 21:26
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

¿Cree que se debe proteger el catalán en las escuelas?


No

Este Nàstic no tiene cara de play off. Lo cierto es que no la ha tenido durante las últimas semanas porque a la hora de la verdad no ha sacado a relucir la personalidad necesaria para un equipo que quiere estar arriba.

L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, ha traslladat la seva "absoluta confiança en les bones actuacions i la bona fe" de la seva primera tinent d'alcalde, Teresa Gomis, detinguda aquest dimarts per la Guàrdia Civil. A més, el batlle ha defensat la transformació del model societari i de gestió endegat pel seu govern com a conseqüència de les "anomalies" de l'anterior mandat. "El què hem fet, el què fem i el què farem, ho fem bé", ha etzibat després de l'operació policial que afecta el grup Sagessa. Pellicer ha contraposat aquest esforç amb el degoteig de processos judicials que esquitxen el consistori, els quals creu que "s'estan dilatant massa" en el temps i generen "alarma social".

Comentarios
Multimedia Diari