Whatsapp Diari de Tarragona
 • Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
  Diari
  Comercial
  Nota Legal
  • Síguenos en:

  Reus ja prepara el Nadal

  L’objectiu de la campanya, ideada per l’Ajuntament a través de l’Agència Reus Promoció, és contribuir a consolidar el posicionament de la ciutat com a centre comercial i cultural de referència

  15 noviembre 2023 13:37 | Actualizado a 15 noviembre 2023 13:50
  Se lee en minutos
  Participa:
  Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
  Comparte en:

  El proper divendres 24 de novembre i fins al 7 de gener, Reus posa en marxa una nova Campanya de Nadal, sota la marca “Reus és Nadal”, que compta amb un extens programa d’activitats, espectacles d’animació al carrer i atraccions a l’aire lliure, tot amb l’objectiu de crear una ambientació nadalenca a la ciutat.

  Aquest matí l’alcaldessa de la ciutat, Sandra Guaita; la regidora de Projecció de Ciutat, Noemí Llauradó; el regidor de Cultura i Política Lingüística, Daniel Recasens, i els representants de la Taula de Comerç de Reus han presentat tot el que s’ha preparat a Reus per a aquest Nadal.

  La campanya “Reus és Nadal” ocupa diferents espais curosament pensats perquè esdevinguin escenaris nadalencs i plens de màgia, on s’hi desenvoluparan activitats especials i en els quals els visitants es convertiran en autèntics protagonistes. També destaquen els espectacles itinerants de diferents formats i tipologia que s’han programat durant diferents dies.

  L’objectiu de la campanya, ideada per l’Ajuntament de Reus a través de l’Agència Reus Promoció, és contribuir a consolidar el posicionament de la ciutat com a centre comercial i cultural de referència, amb un impacte més enllà de les festes de Nadal. En l’edició d’enguany es compta amb la col·laboració de Reus Cultura i la participació de les entitats comercials de la ciutat.

  En el marc de la campanya de Nadal es desplegaran múltiples accions de difusió. Una de les eines destacades de promoció serà l’Agenda d’actes de Nadal, que recollirà les principals activitats que se celebraran a Reus.

  Les places del Mercadal, de Prim, de la Llibertat, d’Evarist Fàbregues, del Doctor Sabater, la d’Anton Borrell, el Raval de Santa Anna, així com els Mercats de Reus seran els principals escenaris d’atracció de la població. L’extensa oferta comercial de proximitat, així com la implicació del sector, contribuirà a la distribució dels visitants pel conjunt de carrers i places.

  Les novetats

  Espectacle inaugural

  Per donar tret de sortida a la campanya de Nadal, el divendres 24 de novembre, a partir de les 18:30 h s’ha programat l’espectacle “Viatge de Nadal” en el qual el protagonista és la Llum del Nadal. Durant l’acte d’encesa, diferents artistes representaran un element del Nadal a cada actuació i interactuaran amb el públic per donar pas a l’encesa de l’arbre de Nadal a les 19:00 h, a càrrec de l’alcaldessa de Reus, les autoritats municipals i les entitats comercials. L’espectacle ha estat ideat i dirigit per Joan Carles Borrell i Carles Bigorra.

  Bola de llum

  S’instal·larà una bola de llum a la plaça de la Llibertat de 12 metres de diàmetre que oferirà un espectacle de llum i música cada dia a les 18:00 h, 19:00 h, 20:00 h i 21:00 h de 10 minuts de durada. El primer espectacle es durà a terme el divendres 24 de novembre a les 20:00 h, un cop enceses les llums de tota la ciutat.

  Espai Un Nadal Rodó

  Es tracta d’un viatge màgic pel Nadal descobrint les boles de neu que transportaran els visitants als diferents dies i moments del calendari del Nadal de Reus i que quan estan en moviment omplen de màgia i activen l’esperit nadalenc.

  A la plaça de la Llibertat, del 24 de novembre al 24 de desembre, es faran tallers infantils, teatralització dels moments del Nadal de Reus, degustacions gastronòmiques, regals de Nadal, etc. I del 28 de desembre al 4 de gener es transforma i es converteix en el campament dels patges reials i recollida de cartes.

  L’espai s’inaugurarà el divendres 24 de novembre a les 19:30 h.

  Espectacles itinerants al centre ciutat

  Atès l’èxit assolit els darrers anys pels espectacles itinerants al centre de la ciutat, s’han programat 4 espectacles de gran format en els quals es combinaran les arts escèniques i la música.

  Els espectacles itinerants que sortiran de la seu de Promoció de Ciutat, al carrer de Sant Joan, començaran tots a les 18:30h i seran els següents:

  Dimecres 6 de desembre, ELIPSIÓN. Unes titelles gegants de música i llums led ballaran amb tothom a un ritme imparable.

  Dijous, 7 de desembre, WONDERWOOL. Dos gatets entremaliats recorren la ciurar amb el seu cotxe

  Dissabte 16 de desembre, ROBOBOPS. Uns enormes originals robots amb les bateries carregades d’energia ballaran i interactuaran amb el públic.

  Dissabte 23 de desembre, WONDERWOOL. Dos gatets entremaliats recorren la ciurar amb el seu cotxe

  Altres activitats tradicionals

  Carrusel

  S’instal·larà de nou el carrusel de Nadal de dues plantes i de 10 metres de diàmetre a la plaça del Prim, que estarà en funcionament durant tots els dies de la campanya de Nadal.

  Retaules Vivents

  Es tornen a realitzar els Retaules Vivents al voltant de les Peixateries Velles i Fossar Vell i les representacions es portaran a terme els dies 22, 23, 25 i 26 de desembre, a les 20:00 h.

  Campanades de Cap d’Any

  També es torna a celebrar la Festa de Cap d’Any a la plaça del Mercadal, que començarà a les 23:30 h hi finalitzarà a la una de la matinada.

  Comentarios
  Multimedia Diari