Reus, premiat per no patir cap accident de trànsit mortal el 2015

L'Ajuntament ha estat guardonat amb el premi Zero, que reconeix aquelles ciutats de l'Estat amb més de 100.000 habitants sense víctimes mortals

19 mayo 2017 17:39 | Actualizado a 21 mayo 2017 15:33
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

L’Ajuntament de Reus ha estat guardonat amb un “Zero” amb el qual es reconeixen aquelles ciutats de més de 100.000 habitants de l’Estat que no han tingut cap accident de trànsit amb víctimes mortal durant tot un any. Reus no va registrar l’any 2015 cap víctima mortal en accident de trànsit, igual com tampoc ho ha fet en el que portem de 2016. L’any 2014 s’en van registrar dos; el 2013, 1; el 2012, 1; el 2011, cap; i el 2010, 1.

Els premis s’emmarquen en la tercera edició de les Jornades sobre Mobilitat Urbana i Seguretat Vial que tindran lloc el pròxim 17 de novembre a València, i compten amb el suport de la Dirección General de Tràfico, la Generalitat Valenciana i la Federación Española de Municipions Y Províncias, entre altres entitats i institucions.

La seguretat en el trànsit a Reus és el fruit de la consciència dels conductors i de les mesures implantades per l’Ajuntament de Reus, recollides en el Pla de Seguretat Viària que han contribuit a reduir els accidents de trànsit a la ciutat: mesures físiques a la via pública, com la millora de la senyalització, la pacificació del trànsit o el redisseny de punts conflictius; i mesures adreçades a la ciutadania, com campanyes de prevenció i d’educació, la formació o el control, entre altres.

El regidor de Seguretat, Joaquim Enrech, afirma: «l’evolució de la sinistralitat en el trànsit a la ciutat ens fa estar moderadament satisfets, perquè un sol accident amb ferits ja és de lamentar. El comportament cívic dels conductors i els vianants és indispensable per millorar la seguretat del trànsit; tant com ho són les mesures que continuament implanta l’Ajuntament perquè la circulació viària sigui pacífica i segura».

 

Comentarios
Multimedia Diari