Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Secciones
Canales
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Sergi Pedret: «Estem fent de Riudoms un poble agradable on viure»

De cara a la continuïtat de Junts a l’Ajuntament de Riudoms, el seu alcalde aposta per projectes que incentivin el comerç local, el turisme i la promoció d’un teixit associatiu per garantir-ne un bon futur

| Actualizado a 20 marzo 2023 18:03
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Dos mesos abans de les pròximes eleccions municipals, l’alcalde de Riudoms, Sergi Pedret, valora el seu primer mandat i planteja nous projectes de la cocandidatura amb la periodista Isabel Gómez.

Quin balanç fa d’aquests 4 anys?

Assumir l’alcaldia va ser un repte, una responsabilitat i a la vegada una il·lusió molt gran. És impossible parlar d’aquesta legislatura obviant els dos anys de pandèmia, ens va portar a treballar per mantenir-nos al costat dels nostres veïns i veïnes. Malgrat tot, estem contents d’haver pogut tirar endavant els grans projectes amb els quals ens vam presentar. Continuem treballant amb programes per incentivar el comerç local, el turisme, repensant l’experiència Gaudí al municipi; treballant al costat del jovent, així com la promoció del teixit associatiu i la cerca de nous canals de participació ciutadana.

Per què han optat per presentar una fórmula inèdita de govern?

La cocandidatura ens dona la mirada plural necessària per afrontar un lideratge compartit i amb garanties, actualitzat als nous temps. Una mirada igualitària dona-home de treball en equip, on se sumen l’experiència a l’empresa privada i l’experiència a l’Ajuntament, que aporta, d’una banda, continuïtat i, de l’altra, innovació. A més de fer un relleu de l’alcaldia des de dins. Pensem que és la millor manera d’oferir continuïtat i noves idees alhora i fer-ho d’una manera transparent, explicant-ho des del primer moment.

En cas de ser escollit, quins projectes voldria desenvolupar?

Estem fent de Riudoms un poble agradable on viure, referent associatiu i cultural del nostre territori, amb serveis de capitalitat i qualitat. Ara ho hem de fer de manera més sostenible, de manera més cooperativa i amb un objectiu clar: també hi hem de poder treballar, oferint noves zones industrials d’atracció d’empreses, posant el focus en les agroalimentàries i les tecnològiques. També, continuarem desenvolupant les conclusions del pla de mobilitat.

Què implicaria que Riudoms tingués la seva primera alcaldessa?

Ha arribat l’hora de trencar la dinàmica que durant molts anys ha deixat les dones en un segon pla. Fer-ho de mans de la Isabel suma una persona dinàmica, activa, molt organitzada, amb una gran experiència en el lideratge d’equips i una gran capacitat de gestió.

Quines perspectives es tenen per seguir treballant pel municipi?

El nostre projecte suma persones amb una gran experiència de govern municipal, amb persones independents amb una gran trajectòria a l’empresa privada. Ens agrada i ens estimem el Riudoms que hem fet aquests anys i volem continuar fent-lo. Volem continuar desenvolupant-lo perquè sigui la ‘capital dels pobles’ de la comarca i fer-ho posant-lo al dia i equipant-lo amb els últims avenços. Perquè Riudoms sigui un poble de futur i amb futur.

Comentarios
Multimedia Diari