Solemne missa en record a Maria Rosa Molas

Es commemora el 32è aniversari de la seva cononització

13 diciembre 2020 19:21 | Actualizado a 13 diciembre 2020 19:26
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La Parròquia de Sant Josep Obrer i Mare de Déu del Roser de Reus ha acollit aquest diumenge, per segon any consecutiu, la solemne eucaristia commemorativa del 32è aniversari de la canonització de Santa Maria Rosa Molas, fundadora de la congregació de les Germanes de la Consolació.

L’acte ha començat amb l’obertura de la fornícula, situada a l’Altar Major, on hi ha la Relíquia de la santa. Aquesta ha estat exposada al Reliquiari dissenyat expressament per a aquest esdeveniment. Tot seguit, s'ha llegit un fragment de la homilia que Sant Joan Pau II va pronunciar a l’eucaristia de canonització. La cita ha finalitzat amb la pregària a Maria Rosa Molas, la veneració de la relíquia i el trasllat a la fornícula on es guarda.

La trobada ha comptat amb l’assistència de la Comunitat de Germanes de la Consolació, l’alcalde Carles Pellicer i membres de diferents col·lectius de la ciutat, ja que es tracta d’un acte formulat en la memòria d’una reusenca «elevada als honors dels altars», distingeix el mossèn diaca Estanis Figuerola. 
 

Comentarios
Multimedia Diari