Suspesa l’obra ‘L’últim acte’ al Fortuny de Reus

En el seu lloc, el teatre ha programat ‘Escape room’ de Joel Joan per al mateix dia 28 de maig també a les 21 h

22 marzo 2019 11:57 | Actualizado a 22 marzo 2019 11:59
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La gira per Catalunya de l’espectacle L’últim acte, basat en textos d’Anton Txékhov, i que s’havia de fer al Teatre Fortuny de Reus el dia 28 de maig, s’ha suspès, va informar ahir el Consorci del teatre. Aquesta funció s’ha substituït per la comèdia Escape room que es farà el mateix dia 28 de maig i a la mateixa hora, a les 21.00 hores. 

Tal com apunta el Consorci del Teatre Fortuny les localitats adquirides per L’últim acte seran vàlides per a la representació que protagonitza Joel Joan. 

Tot i això, totes les persones que no estiguin interessades en la nova oferta teatral podran reclamar l’import de les localitats i se’ls retornaran els diners.

Per a més informació, es pot consultar la cartellera del Teatre Fortuny, la pàgina web www.teatrefortuny.cat o a la taquilla del teatre, de dilluns a divendres, en el seu horari habitual.

Tan bon punt la porta de l’habitació es tanca, comencen a passar coses estranyes

Amb Joel Joan
L’espectacle Escape room és una coproducció d’Arriska i Focus. Dues parelles d’amics de tota la vida queden per fer un escape room al barri d’Hostafrancs, on recentment s’ha trobat, en un contenidor, el cadàver d’un home esquarterat. Els quatre amics es pensen que els espera un joc divertit per passar l’estona, posar a prova la seva intel·ligència i riure una mica. Però tan bon punt la porta de l’habitació es tanca hermèticament al seu darrere i comença el compte enrere, comencen a passar coses estranyes. 

Sortir d’aquell escape room no serà gens fàcil i el joc es convertirà en un infern que posarà a prova la seva amistat fins a límits insospitats. Es tracta d’una comèdia, una comèdia de por. Una obra que segueix el subgènere del whodunit com al llibre Deu negrets d’Agatha Christie.
L’espectacle compta amb l’actuació de Joel Joan, Àgata Roca, Oriol Vila i Paula Vives, i la col·laboració especial de Ferran Carvajal. La direcció ha anat a càrrec del mateix Joel Joan i Hèctor Claramunt. 

Comentarios
Multimedia Diari