Whatsapp Diari de Tarragona
 • Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
  Diari
  Comercial
  Nota Legal
  • Síguenos en:

  Torna la Mitja Marató Rural de Reus amb canvis

  Ja no es faran dues voltes al recorregut, sinó que es farà una sola volta, malgrat que es repetirà un tram

  27 febrero 2024 15:38 | Actualizado a 27 febrero 2024 15:45
  Se lee en minutos
  Participa:
  Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
  Comparte en:

  Temas:

  La Regidoria de Medi Ambient i Sostenibilitat i la Regidoria de Salut i Esports de l’Ajuntament de Reus organitzen conjuntament el proper 3 de març la segona edició de la Mitja Marató Rural, amb la col·laboració de Carrefour i la comunitat del Pantà de Riudecanyes.

  Una competició esportiva que transcorrerà pels c amins municipals de la zona nord - oest de Reus i que va néixer l’any passat amb la intenció d’ajudar a donar a conèixer els camins rurals del municipi i les possibilitats que poden oferir quant a la pràctica esportiva.

  La Mitja Marató Rural de Reus inclou també una prova de 10 quilòmetres de distància. La sortida es farà de forma conjunta per a les dues distàncies a les 9.30 hores des del passeig de la Boca de la Mina (plaça Maria Àngels Ollé).

  El recorregut passa entre camps d’olivera, avellaners i marges de pedra seca, vorejant el Institut Pere Mata des del nord i del sud i en bona part recorrent la canonada del Pantà de Riudecanyes. Amb una pendent suau al inici, el recorregut es va enfilant, i arriba al seu punt de més altitud a meitat del trajecte per anar descendent suaument i retornar al punt d’inici al passeig de la Boca de la Mina, des del Parc de les Olors.

  El recorregut de la Mitja Rural de Reus per aquesta edició del 2024, ha estat modificat de forma important.

  Ja no es faran dues voltes al recorregut, sinó que es farà una sola volta, malgrat que repetirem un tram, el que va des del quilòmetre 15 fins al 17, i també repetirem un tram de tornada a Meta, igual que els participants dels 10K.

  Aquest canvi en el tram de tornada s’ha fet per tal d’evitar passar pels camins més transitats i protegir la seguretat dels participants.

  Els inscrits rebran la guia de les Rutes Reus i el seu entorn que forma part de les Rutes Saludables per tal de fomentar el coneixement del nostre entorn.

  Comentarios
  Multimedia Diari