Torna la Reus Viu el Vi

L'onzena edició acollirà la segona mostra del vermut i es podran degustar més de 160 vins d'una quarantena de cellers

05 junio 2019 08:43 | Actualizado a 09 junio 2019 11:28
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els dies 7, 8 i 9 de juny la plaça de la Llibertat tornarà a acollir la Reus Viu el Vi. L'onzena edició de la fira dels vins de les Denominacions d'Origen de la Cambra de Comerç de Reus també comptarà amb la segona mostra del vermut de Reus. En total, es podran tastar més de 160 vins d'una quarantena de cellers i vuit proveïdors gastronòmics en més de 50 estands.

La fira obrirà divendres i dissabte de 17.30 hores a 23.30 hores i diumenge de 17.30 hores a 22.00 hores. Els assitents podran comprar el lot de tast, que inclou copa oficial, cinc tastos, el portacopes, el catàleg i la possibilitat de guanyar el barret de l'esdeveniment, per tretze euros. Dissabte i diumenge, de 12.00 a 14.30 hores, la mostra restarà oberta només per al tast de vermut. Es podran degustar les marques locals Cori, Miró, Rofes, Or del Camp, Olave, Fot-li, Iris de Muller i les convidades: el Vermut Mercadal i l'aperitiu Cap de Ruc. Els qui vulguin, podran comprar un got de vidre especial del Vermut de Reus a dos euros i mig que inclourà dos tastos de vermut. També hi haurà patates i olives a un euro. I per sis euros, es podrà adquirir el lot sencer amb el barret de la mostra.

En aquesta edició, a l'àrea gastronòmica es podran provar diverses especialitats al preu de dos euros i mig. Entre les opcions, la tapa elaborada per Gerson Ribal per la DOP Siurana i altres opcions de nou proveïdors que presentaran les seves creacions amb productes vinculats al territori. A més, hi actuaran dos DJ que punxaran música en directe en unes carpes. Pel que fa a el vessant solidari, durant tot l'esdeveniment es podrà adquirir l'edició limitada de Vermut Frías, creat per Vermuts Miró, i el que es recapti es destinarà íntegrament a la fundació Amics del Joan Petit Nens amb Càncer.

La inauguració de la Reus Viu el Vi serà divendres 7 de juny a les set de la tarda i anirà a càrrec de l'expresident de la Cambra de Comerç, Isaac Sanromà. L'organització ho ha decidit així per «reconèixer la seva dedicació en promocionar el sector vinícola», ha explicat l'actual president de cambraReus, Jordi Just.

Comentarios
Multimedia Diari