Ultimen la millora de la plaça Sant Francesc de Reus, que quedarà sense places d’aparcament

L'objectiu de la millora es fer més amable la zona per als vianants 

17 mayo 2018 10:32 | Actualizado a 17 mayo 2018 10:59
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Les Brigades Municipals estan enllestint les obres d’arranjament de la plaça de Sant Francesc, ubicada just davant de l’església que porta el mateix nom, als peus del barri del Carme. La principal novetat de la zona, és la retirada de les places d’aparcament que fins ara hi havia. 

En espera de la reforma final

L’objectiu de la millora és fer més amable la zona per als vianants, i també garantir una bona mobilitat per als vehicles. Per tot plegat, s’han ubicat torretes amb vegetació al voltant de l’arbre que presideix la plaça.

Amb tot, l’autèntica reforma de la plaça de Sant Francesc, en la que es preveu un arranjament similar al de la plaça de Catalunya, deixant-la a un sol nivell, encara haurà d’esperar. 

I és que el consistori preveu que la plaça sigui el punt de sortida dels camions que hagin de treballar, en les pròximes setmanes, en les obres de demolició dels pisos que l’Incasòl té al barri del Carme.

Uns pisos que continuen pendents de la tramitació necessària per a l’enderroc, que podria arribar en els pròxims dies o setmanes. Amb tot, s’ha estimat pertinent esperar que es produeixi l’enderroc per tirar endavant el projecte.

Comentarios
Multimedia Diari