Un concert i una gran festa clouran el centenari de l’Escola Prat de la Riba de Reus

El Concert de Primavera Especial Centenari tindrà lloc aquest divendres al Teatre Bartrina. L'endemà dissabte, al pati de l'escola, se celebrarà una gran festa que, entre d'altres, comptarà amb la presència de la consellera d'Ensenyament, Meritxell Ruiz

08 junio 2017 07:52 | Actualizado a 14 noviembre 2017 13:34
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

L’Escola Prat de la Riba de Reus s’endinsa en la recta final de la celebració del seu centenari. Aquest divendres, a partir de les 19 hores, tindrà lloc un Concert de Primavera Especial Centenari al Teatre Bartrina. Hi actuaran l’orquestra Orff, la coral Atrapasons i la coral Bufanotes de l’escola; i també la coral Viulaveu de l’Institut Baix Camp. A més, hi haurà la participació especial de Carles Herruz a la trompeta, i ballarins de TGNswing. 

Durant l’acte, es durà a terme la presentació oficial de la cançó Junts recordarem, de Maurice Gene, que actuarà amb la seva banda. La presentació de l’acte anirà a càrrec de l’actor Gerard Domènech.

Les celebracions continuaran l’endemà dissabte, 10 de juny, de la mà de la Festa del Centenari, que tindrà lloc a partir de les 19 hores al pati de l’escola. El moment de la salutació i la benvinguda serà a les 19.17 h, coincidint amb l’any d’inauguració del centre, el 1917. L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, serà l’encarregat d’inaugurar la festa. Tot just després, serà el torn dels alumnes: primer els de sisè amb ‘1917, fa 100 anys a Reus...’, i a continuació es presentarà l’element festiu i el seu origen, de la mà d’alumnes de cinquè i representants de totes les classes. La clausura arribarà de la mà de la consellera d’Ensenyament de la Generalitat, Meritxell Ruiz.

Al llarg de tot el curs, l'escola ha dut a terme diferents activitats i actes per tal de celebrar els seus cent anys d'història

L’acte de celebració arribarà al punt final després dels agraïments, i ho farà novament amb música. La previsió és que sigui a les 20.17 h, coincidint, en aquest cas, amb l’any del centenari, aquest 2017. I serà precisament amb la presentació de la cançó Junts recordarem de Maurice Gene, amb les corals Atrapasons i Bufanotes de l’escola.

Al llarg d’aquest curs que està a punt de finalitzar, l’escola ha anat fent diferents activitats per celebrar el seu centenari. La primera va ser l’elaboració d’un mural al pati, dissenyat per l’il·lustrador Joan Turu, juntament amb els alumnes de sisè. A més, cada mes del curs, alumnes i professors han treballat una activitat destacada de diferents àmbits: musical, esportiu, artístic, etc.

Comentarios
Multimedia Diari