Virginias homenatja la ciutat de Reus amb torrons tradicionals

L’empresa reusenca presenta una caixa amb tres combinacions d’aquests dolços típics de Nadal: tou, dur i de crema

16 diciembre 2020 06:40 | Actualizado a 18 diciembre 2020 18:46
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Virginias, marca pionera en la producció de torrons i xocolatas, va presentar, ahir al Mercat de Nadal de la plaça del Mercadal de Reus, la ‘Caixa Homenatge’ a la ciutat, la qual porta tres combinacions dels torrons nadalencs «més tradicionals», és a dir: el tou, el dur i el de crema. L’opció de poder personalitzar la gamma de torrons, però, està també oberta a les persones interessades a fer-ho. Així ho van constatar els presents a la trobada de la proposta del que conceben una alternativa de regal de Nadal. El preu de la caixa, la qual ha estat dissenyada amb imatges representatives de Reus, és de 32 euros i es poden fer comandes en línia a través del web de l’empresa torronera (virginias.es).

El ventall d’opcions, d’altra banda, és extens: hi ha torró tou d’ametlles, el cruixent de xocolata i moresc torrat i diversos de fusió, entre els quals hi ha el carrot cake o pastís de pastanaga amb canyella de Ceilan i nou moscada; el cruixent de xocolata gold i regalèssia; i el cremós ‘ginger’ amb te matxa.

El fet d’haver dut a terme la presentació a la capital del Baix Camp té com a objectiu, segons van dir el batlle Carles Pellicer i el director general de Virginias, Àngel Jubete, una clara intenció de «venerar el municipi on va fundar-se l’empresa, que ja compta amb una trajectòria de més de 80 anys». «Es tracta d’un producte reconegut a Reus, voltants i tot l’Estat. A més, innova i això és un gran mèrit en temps de Covid. S’ha de reconèixer l’aposta, que ens permet als reusencs i les reusenques continuar assaborint torrons típics», va acotar Pellicer.

El de vermut i xips, tot un «èxit»

Pel que fa al torró de vermut i patates xips –tota una picada d’ullet a productes d’allò més reusencs–, Jubete va reiterar «l’èxit» que està tenint quant a vendes. «La primera tongada, amb un centenar d’articles, va exhaurir-se molt ràpidament al local del Passeig Sunyer. Ara n’estem preparant una de nova, amb un centenar», va assenyalar. De fet, una de les problemàtiques a la primera fornada va causar-se pel procés de maceració.

Per fer memòria, val a dir que l’any 2019, la companyia es va «reinventar amb Acrimont Foods per portar al consumidor dolços que combinen tradició i alta cuina», diuen des de l’empresa.

Comentarios
Multimedia Diari