Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Èxit de la Festa del Mandongo de Capafonts amb uns 300 tiquets venuts

La jornada gastronòmica va suposar un èxit de públic que també va gaudir d’un mercat de productes de proximitat 
 

Diari de Tarragona

Whatsapp
Ahir es van repartir centenars de racions de mandongo. FOTO: aj. capafonts

Ahir es van repartir centenars de racions de mandongo. FOTO: aj. capafonts

Capafonts va celebrar ahir la Festa del Mandongo, tot un esdeveniment a la vila que vol recuperar un àpat típic que es feia al voltant de la matança del porc. 

Organitzat per l’Associació de Dones Verge de Barrulles, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Capafonts, en aquesta edició s’han venut uns 300 tiquets i ha estat un èxit de participació amb gent vinguda també des de fora del Baix Camp.

En total s’han cuinat uns 75 quilos de carn i 40 de fesols crus. A més a més, els participants en aquesta jornada gastronòmica també han pogut gaudir d’un mercat de productes de proximitat.

El mandongo era, fins als anys cinquanta, una gran festa familiar que l’Associació de Dones Verge de Barrulles va decidir recuperar l’any 2001.

L’èxit d’aquella primera trobada, ara fa 17 anys, va donar l’impuls definitiu perquè tingués continuïtat fins avui en dia i es convertís en una de les activitats més conegudes de Capafonts.

Comentarios

Lea También