Dijous 16 de maig: matí de núvols i algun ruixat

La previsió meteorològica al Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre

15 mayo 2024 14:11 | Actualizado a 15 mayo 2024 17:00
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

De matinada augmentarà la nuvolositat i al llarg de la jornada el cel quedarà entre mig i molt ennuvolat, però amb estones de cobert pel creixement i arribada de nuvolades. Al final del dia la nuvolositat minvarà, tret de l’extrem nord-est.

Precipitacions

De matinada s’esperen ruixats febles al litoral i prelitoral sud i al quadrant nord-oest, mentre que són probables a la resta de la meitat oest. Durant el matí la precipitació arribarà a qualsevol punt, tot i que serà menys probable a Ponent. Mentre que a partir de migdia se centrarà al Pirineu i Prepirineu, quadrant nord-est, prelitoral, i aïlladament a punts del litoral. Seran d’intensitat feble o moderada, aniran localment acompanyats de tempesta i de calamarsa. Acumularan quantitats de precipitació entre minses i poc abundants, localment abundants a punts de la serralada prelitoral i del nord-est. La cota de neu rondarà entre els 1.900 i els 2.100 metres.

Temperatures

La temperatura mínima quedarà semblant o lleugerament més baixa. La temperatura màxima serà similar o lleugerament més alta.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i regular en general, tot i que fins a primeres hores del matí hi haurà bancs de boira i boirina a la depressió Central, al prelitoral i fondalades del Pirineu i Prepirineu que faran que sigui localment dolenta. A la tarda quedarà entre bona i excel·lent a la depressió Central i a l’interior de les Terres de l’Ebre.

Vent

A l’inici i al final del dia el vent bufarà fluix i de direcció variable. Al centre de la jornada s’imposarà el vent fluix amb alguns cops moderats de components sud i est al litoral, prelitoral i a la resta del quadrant nord-est i de component sud i oest a la resta de l’interior.

Comentarios
Multimedia Diari