Dilluns 10 de juny: dia gris i amb pluja intermitent

La previsió meteorològica al Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre

09 junio 2024 14:45 | Actualizado a 09 junio 2024 17:00
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Cel entre molt ennuvolat i cobert fins a migdia a la meitat est i la resta de la Catalunya Central i el prelitoral central, tot i que s’obriran algunes clarianes al matí, mentre que a la resta estarà mig ennuvolat, en general. A partir de migdia, el cel quedarà entre molt ennuvolat i cobert en general, sobretot a l’interior de la meitat est i a la resta del Pirineu i Prepirineu, mentre que a Ponent i el terç sud hi haurà clarianes transitòries.

Precipitacions

De matinada són probables ruixats febles a la Catalunya Central i al nord-est del país. A partir de mig matí, i sobretot durant la tarda, se n’esperen a l’interior de la meitat est i a la resta del Pirineu, Prepirineu, així com de forma més aïllada al litoral i prelitoral central. A partir del vespre tendiran a minvar, però n’apareixeran a punts el terç sud. La precipitació serà entre feble i moderada, localment forta a la zona avisada, i localment anirà acompanyada de tempesta i calamarsa o pedra. La quantitat de precipitació acumulada serà entre minsa i poc abundant, o localment abundant.

Temperatures

La temperatura mínima baixarà lleugerament, o localment de forma moderada. La temperatura màxima baixarà moderadament.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i regular, o puntualment dolenta a cotes elevades de la meitat nord i en moments de ruixat.

Vent

Bufarà vent de component nord i est al litoral en general i s’imposarà el component est i sud a l’interior, tot i que hi haurà nombroses estones de vent fluix i de direcció variable. Bufarà entre fluix i moderat amb cops forts al litoral. Malgrat això, a l’Empordà bufarà tramuntana fins a migdia, amb cops forts fins a mig matí, i a Ponent i al terç sud bufarà de component oest fluix o moderat fins a primeres hores de la tarda, amb cops forts de mestral a les Terres de l’Ebre fins a mig matí.

Comentarios
Multimedia Diari