Dilluns 13 de maig: núvols alts i temperatures suaus

La previsió meteorològica al Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre

12 mayo 2024 14:13 | Actualizado a 12 mayo 2024 14:13
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Fins a primeres hores del matí creuaran bandes de núvols alts i mitjans d’oest a est que deixaran el cel molt ennuvolat o cobert. A partir de llavors, la nuvolositat minvarà ràpidament i quedarà poc ennuvolat en general amb la circulació de bandes de núvols alts, tot i que creixeran nuvolades a partir de mig matí al Pirineu que deixaran el cel puntualment molt ennuvolat a la tarda. A partir del vespre, arribaran núvols mitjans per l’oest que s’estendran a la resta del país i el cel quedarà molt ennuvolat en general novament al final del dia. Independentment, hi haurà alguns estrats baixos a punts del litoral a l’inici i sobretot al final del dia.

Precipitacions

De matinada s’esperen alguns plugims a punts de la meitat oest i en són probables a la resta del país fins a primeres hores del matí. A banda, a partir del final del matí són probables alguns ruixats al Pirineu. Al final del dia, novament és possible l’arribada d’alguns ruixats al terç oest del país. En conjunt seran febles o localment moderats, i deixaran quantitats minses, localment poc abundants de precipitació.

Temperatures

La temperatura, tant mínima com màxima, no canviarà significativament tot i que de forma local podrà pujar lleugerament.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i excel·lent. Malgrat això, fins a primera hora del matí i sobretot al final del dia hi podrà haver algun banc de boirina a l’extrem sud, més extensos a la nit.

Vent

A l’inici i novament al final del dia el vent bufarà fluix i de direcció variable. Durant les hores centrals del dia s’imposarà el vent de components sud i est fluix en general, amb alguns cops moderats, si bé serà més reforçat a la Costa Brava on hi podrà haver algun cop fort a la tarda.

Comentarios
Multimedia Diari