Dimarts 11 de juny: pluja arreu

La previsió meteorològica al Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre

10 junio 2024 16:17 | Actualizado a 10 junio 2024 16:18
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Cel entre molt ennuvolat i cobert. Malgrat tot, a partir de migdia, a Ponent i el terç sud hi haurà clarianes transitòries.

Precipitacions

De matinada s’esperen ruixats dispersos al litoral i al prelitoral i en són probables de manera més dispersa a altres punts del país. Al llarg del matí es faran més extensos. A partir de mitja tarda tendiran a quedar restringits a la meitat nord i est de Catalunya. La precipitació serà entre feble i moderada i localment anirà acompanyada de tempesta. La quantitat de precipitació acumulada serà entre minsa i poc abundant, o localment abundant.

Temperatures

La temperatura mínima baixarà lleugerament. Per la seva banda, la temperatura màxima baixarà lleugerament, o moderadament a Ponent i a les Terres de l’Ebre.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i regular, o puntualment dolenta a cotes elevades de la meitat nord i en moments de ruixat.

Vent

A l’Empordà bufarà tramuntana entre fluixa i moderada fins a migdia, amb cops forts fins a mig matí sobretot al sector litoral; al migdia girarà transitòriament a component sud i est fluix, per imposar-se a partir de mitja tarda el component oest fluix. A la resta de Catalunya bufarà entre fluix i moderat de component sud i oest, amb cops forts de mestral a les Terres de l’Ebre fins a mig matí, si bé hi haurà intervals de vent fluix i de direcció variable al quadrant nord-est.

Comentarios
Multimedia Diari