Dimarts 2 de juliol: el sol esborra tot rastre de pluja

La previsió meteorològica al Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre

01 julio 2024 12:20 | Actualizado a 01 julio 2024 17:00
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Cel serè o poc ennuvolat en general. Amb tot al matí hi haurà núvols baixos a punts al quadrant nord-est, a la costa central, que deixaran el cert cobert durant les primeres hores del dia. A banda, a la tarda es formaran nuvolades d’evolució diürna a punts de muntanya, sobretot del quadrant nord-est on el cel quedarà molt ennuvolat.

Precipitacions

Durant la matinada no es descarta alguna precipitació feble al nord del litoral central o sud del litoral nord. A partir del final del matí, s’esperen ruixats o xàfecs al quadrant nord-est. La precipitació serà d’intensitat entre feble i moderada, acumularà quantitats minses o poc abundants i localment anirà acompanyada de tempesta.

Temperatures

Temperatura mínima similar al litoral i lleugerament més baixa a l’interior. Temperatura màxima lleugerament més alta arreu, sobretot a punts d’interior i del litoral i prelitoral sud.

Visibilitat

Visibilitat entre regular i dolenta al matí al quadrant nord-est i a les valls del Pirineu occidental. A la tarda, serà regular a punts del quadrant nord-est en moments de xàfec.

Vent

Durant el matí bufarà vent moderat de component nord-oest a les Terres de l’Ebre i a l’Empordà, on es poden donar alguns cops entre forts i molt forts. A la resta el vent serà fluix i de direcció variable. A partir del migdia, bufarà entre fluix i moderat de component sud, tot i que amb algun cop fort a l’Empordà, on bufarà de component nord.

Comentarios
Multimedia Diari