Dimarts 21 de maig: puja la temperatura màxima al litoral

La previsió meteorològica al Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre

20 mayo 2024 15:14 | Actualizado a 20 mayo 2024 17:00
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Fins a migdia el cel estarà entre mig ennuvolat i molt ennuvolat en general, amb nuvolositat més abundant de matinada a la meitat oest, mentre que al matí s’obriran clarianes en aquest sector. A banda, a partir de mig matí creixeran nuvolades a punts de muntanya, preferentment del terç nord i de la meitat est on el cel quedarà molt ennuvolat o cobert, mentre que a l’oest de la depressió Central i al Camp de Tarragona el cel quedarà serè o poc ennuvolat en general durant la tarda.

Precipitacions

Fins a mig matí s’esperen alguns ruixats dispersos, febles o localment moderats, a punts de la meitat oest, tot i això, al Camp de Tarragona és possible que puguin ser d’intensitat forta. A més, a partir de mig matí s’iniciaran xàfecs a punts del Pirineu, Prepirineu i prelitoral que a la tarda es restringiran a punts del terç nord i de la meitat est, si bé també en seran probables al massís del Port. Seran d’intensitat entre feble i moderada, o localment forts. Aniran sovint acompanyats de tempesta i localment de calamarsa. S’acumularan quantitats de precipitació entre minses i poc abundants, o localment abundants. La cota de neu se situarà entre els 2.200 i els 2.400 metres.

Temperatures

La temperatura mínima serà similar o lleugerament més alta. La temperatura màxima pujarà lleugerament o localment moderadament al litoral i prelitoral sud, mentre que a la resta del país serà semblant, o localment baixarà lleugerament.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i regular en general, tot i que fins a primeres hores del matí hi haurà bancs de boira i boirina locals a la depressió Central, al prelitoral i fondalades del Pirineu i Prepirineu que faran que sigui localment dolenta. A la tarda empitjorarà momentàniament en moments de xàfec.

Vent

Al principi i final del dia el vent serà fluix i de direcció variable en general amb estones de component oest al terç sud i nord a l’extrem nord de l’Alt Empordà. La resta del dia s’imposarà progressivament el component oest a la meitat oest, i el component sud i est a la resta; ambdós bufaran d’intensitat entre feble i moderada.

Comentarios
Multimedia Diari