Dimecres 27 de març: cops de vent fort al litoral

La previsió meteorològica al Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre

26 marzo 2024 15:53 | Actualizado a 26 marzo 2024 17:00
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

De matinada el cel estarà serè, si bé a primera hora hi haurà alguns intervals de núvols a l’extrem nord-est. A partir del matí creuaran núvols alts i mitjans arreu que deixaran el cel entre poc i mig ennuvolat, si bé pot quedar molt ennuvolat durant la segona meitat del dia a la meitat oest on els núvols seran més compactes.

Independentment, la segona meitat de la jornada hi haurà nuvolositat de retenció al vessant sud del Pirineu i Prepirineu occidental.

Precipitacions

A l’inici de la matinada és possible algun ruixat a punts de l’extrem nord-est. A partir de la tarda s’esperen ruixats dispersos i de curta durada a la meitat oest, mentre que al final del dia seran més extensos al quadrant nord-oest. Seran d’intensitat feble, localment moderada al final del dia i acumularà quantitats minses o localment poc abundants.

No es descarta que hi hagi alguna tempesta. La cota de neu rondarà els 1.000 metres de matinada i els 1.600 metres a partir de la tarda.

Temperatures

La temperatura mínima davallarà entre lleugerament i moderadament. Mentre que la màxima pujarà entre lleugerament i moderadament.

Visibilitat

La visibilitat serà bona i puntualment excel·lent. Malgrat això, a partir de la tarda quedarà regular, o localment dolenta, al vessant sud del Pirineu i Prepirineu occidental. Independentment, hi haurà bancs de boira o boirina matinals a valls i fondalades de la meitat nord.

Vent

El vent bufarà de component oest entre fluix i moderat amb cops forts en general, si bé serà fluix i de direcció variable de matinada a les valls del Pirineu i Prepirineu i, fins a mitja tarda, a l’extrem nord-est on predominarà el component est.

A més, durant la tarda girarà a component sud amb cops forts al litoral, mentre que al final del dia quedarà fluix i de direcció variable a les planes i fondalades. Independentment, als cims del Pirineu, Prepirineu i del Montseny bufarà de component oest moderat amb cops entre forts i molt forts, sobretot al final del dia.

Comentarios
Multimedia Diari