Dissabte 18 de maig: núvols que poden portar pluja

La previsió meteorològica al Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre

17 mayo 2024 16:02 | Actualizado a 17 mayo 2024 16:06
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

De matinada augmentarà la nuvolositat i fins al final del matí el cel estarà entre mig i molt ennuvolat, amb intervals de cobert. A partir de llavors la nuvolositat minvarà i quedarà serè o poc ennuvolat, per bé que aleshores creixeran nuvolades a l’interior, sobretot a punts de muntanya, que deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat, o puntualment cobert. Independentment, al final del dia arribaran núvols baixos a la meitat sud del litoral i del prelitoral.

Precipitacions

De matinada s’espera precipitació a la meitat oest i és probable a la resta i durant el matí se n’espera a qualsevol indret. A partir de migdia i fins al vespre cauran ruixats i xàfecs dispersos a l’interior del país, sobretot a zones de muntanya, si bé seran menys probables a Ponent. Seran d’intensitat entre feble i moderada i acumularan quantitats de precipitació entre minses i poc abundants, per bé que durant la tarda és possible que localment siguin d’intensitat forta i acumulin quantitats abundants de precipitació. Aniran acompanyats de tempesta i durant la tarda de calamarsa. La cota de neu se situarà entorn dels 2.000 metres al matí, puntualment més baixa, mentre que al centre del dia rondarà entre els 2.200 i 2.400 metres.

Temperatures

La temperatura mínima pujarà lleugerament. La temperatura màxima serà semblant.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i regular en general, tot i que fins a primeres hores del matí hi haurà bancs de boira i boirina locals a la depressió Central, al prelitoral i fondalades del Pirineu i Prepirineu que faran que sigui localment dolenta. A la tarda empitjorarà momentàniament en moments de xàfec.

Vent

De matinada i al final del dia el vent serà fluix i de direcció variable. La resta del dia s’imposarà el vent de component sud i est fluix amb cops moderats.

Comentarios
Multimedia Diari