Dissabte 6 de juliol: temperatures frenades i ruixats a l’interior

La previsió meteorològica al Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre

05 julio 2024 16:35 | Actualizado a 05 julio 2024 16:35
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

De matinada estarà mig o localment molt ennuvolat. Durant el matí s’obriran moltes clarianes, tot i que amb alguna nuvolada transitòria a trams del litoral i prelitoral. A més, a partir del migdia creixeran nuvolades a zones de l’interior, preferentment de la meitat nord i oest on acabarà quedant entre molt ennuvolat i cobert. Al final del dia també podrien afectar altres punts del Camp de Tarragona i més aïlladament del prelitoral.

Precipitacions

S’esperen ruixats de matinada a punts de la meitat nord i del terç oest. Durant el matí seran molt locals i afectaran principalment el quadrant nord-occidental, mentre que no se’n descarten de curta durada a trams de la costa i del prelitoral. A partir del migdia afectaran qualsevol punt del quadrant nord-occidental i resta de l’interior de la meitat nord i oest. Seran d’intensitat moderada i localment forts, i s’acumularan quantitats minses o puntualment poc abundants, localment abundants a punts del quadrant nord-oest. A més, aniran acompanyats d’aparell elèctric i localment fenòmens de temps violent.

Temperatures

La temperatura mínima serà lleugerament més alta, mentre que la màxima quedarà semblant al litoral i serà lleugerament o moderadament més baixa a la resta.

Visibilitat

La visibilitat serà bona en general, per bé que quedarà regular a mitja muntanya i en moments de xàfec.

Vent

A la matinada el vent serà fluix i de direcció variable però amb predomini del component est. Durant les hores centrals del dia, s’imposarà el vent de component est entre fluix i moderat, amb cops forts a la tarda al sector central del litoral i a punts del prelitoral central. A banda, en moments de xàfec es podran produir ratxes de vent fort.

Comentarios
Multimedia Diari