Diumenge 24 de març: algunes pluges de baixa intensitat

La previsió meteorològica al Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre

23 marzo 2024 17:56 | Actualizado a 23 marzo 2024 18:01
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

El cel romandrà entre mig i molt ennuvolat al quadrant nord-est, al litoral i prelitoral central i a punts de la Catalunya central per nuvolositat de tipus baix. A partir de migdia arribaran també al Camp de Tarragona. A la resta dominarà l’ambient assolellat amb la circulació d’algunes bandes de núvols alts i prims Independentment, apareixeran núvols d’evolució diürna al Pirineu.

Precipitacions

Fins a migdia s’espera precipitació feble, dispersa i minsa a punts del litoral i prelitoral central i n’és de probable a punts de l’interior del quadrant nord-est. A partir de llavors també n’és possible a punts del litoral i prelitoral central i al Camp de Tarragona. A la tarda també és probable algun ruixat dispers al Pirineu oriental. La cota de neu voltarà els 2000 metres.

Temperatures

La temperatura mínima serà lleugerament o moderadament més baixa mentre que la màxima ho serà entre moderadament i acusadament.

Visibilitat

La visibilitat serà bona general, puntualment regular a punts del quadrant nord-est, del sector central del litoral i prelitoral i de la Catalunya central.

Vent

De matinada i al final del dia el vent serà fluix i de direcció variable en general amb règim de terral al litoral. La resta del dia s’imposarà el vent, entre fluix i moderat, de component sud i oest, a l’interior del terç oest i de component sud a la resta, amb estones de vent fluix i variable al quadrant nord-est. A banda, fins a mig matí bufarà mestral entre fluix i moderat a les Terres de l’Ebre, i tramuntana a l’Empordà amb cops forts.

Comentarios
Multimedia Diari