Diumenge 3 de desembre: el termòmetre segueix baixant

La previsió meteorològica al Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre

02 diciembre 2023 16:13 | Actualizado a 02 diciembre 2023 16:13
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Previsió

El cel romandrà serè o poc ennuvolat fins a mitja tarda, tot i alguns núvols baixos a punts de la depressió Central, del prelitoral sud i de valls del Prepirineu que persistiran fins a migdia. Independentment, de matinada i a la tarda arribaran bandes de núvols alts i alguns de mitjans. Per altra banda, hi haurà núvols baixos al litoral i prelitoral central tot el dia, i a partir del vespre també a altres punts de la resta del litoral i prelitoral.

Precipitacions

Fins a última hora del matí és probable precipitació feble al litoral central, sobretot de matinada. Acumularà quantitats minses.

Temperatures

La temperatura mínima serà lleugerament o moderadament més baixa. A més, localment es donarà la final del dia a punts de l’interior. Per la seva banda, la temperatura màxima serà similar o lleugerament inferior al litoral sud i lleugerament o moderadament més baixa a la resta del sector. A la resta del país serà entre lleugerament i moderadament més baixa, si bé a Ponent localment baixarà notablement.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i excel·lent, localment regular o dolenta fins a mig matí a fondalades de l’interior.

Vent

Fins a mig matí bufarà de component nord i oest entre fluix i moderat als dos extrems del litoral i serà fluix i de direcció variable a la resta del país. A partir de llavors anirà quedant fluix i variable arreu, si bé predominarà el component sud, sobretot al litoral i a l’extrem nord-est, on hi haurà ratxes moderades.

Comentarios
Multimedia Diari