Diumenge 30 de juny: núvols baixos al litoral

La previsió meteorològica al Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre

29 junio 2024 14:33 | Actualizado a 29 junio 2024 17:00
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

De matinada estarà entre mig i molt ennuvolat al quadrant nord-oest i al litoral central i mig ennuvolat a la resta. A partir del matí la nuvolositat minvarà ràpidament de sud-oest a nord-est i el cel quedarà entre poc i mig ennuvolat de núvols alts, sobretot a l’oest; tot i això, persistiran intervals de núvols baixos al litoral central i sud, mentre que des de final del matí creixeran nuvolades a la serralada prelitoral, al quadrant nord-est i al Pirineu. Independentment, a partir de mitja tarda augmentarà la nuvolositat pel quadrant nord-oest del territori on quedarà cobert.

Precipitacions

A partir del final del matí s’esperen alguns ruixats dispersos, sobretot a punts de muntanya del prelitoral, Catalunya central, Pirineu, Prepirineu. Independentment, a partir de mitja tarda s’esperen ruixats i xàfecs al quadrant nord-oest. Seran febles i minsos, si bé localment podran ser moderats i poc abundants. És probable que vagin acompanyats de tempesta.

Temperatures

Temperatura mínima i màxima sense canvis importants, excepte al Pirineu, on s’espera que la mínima baixi lleugerament.

Visibilitat

La visibilitat serà bona, però regular al litoral central i sud, i puntualment dolenta a cotes elevades del quadrant nord-est i del vessant nord del Pirineu.

Vent

De matinada bufarà vent de component nord i oest entre fluix i moderat al terç sud del territori i de nord i est al litoral central i nord, amb algun cop fort esporàdic, mentre que a la resta serà fluix i de direcció variable. A partir del matí s’imposarà gradualment el component est entre fluix i moderat al litoral i prelitoral i sud i fluix a la resta de l’interior. A la nit entrarà el terral fluix al litoral i quedarà fluix i de direcció variable a l’interior. Independentment, als cims del Pirineu bufarà vent del sud i oest entre fluix i moderat amb cops forts tota la jornada.

Comentarios
Multimedia Diari