Diumenge 31 de març: les pluges poden aparèixer en qualsevol moment

La previsió meteorològica al Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre

30 marzo 2024 16:41 | Actualizado a 30 marzo 2024 16:59
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Cel molt ennuvolat o cobert en general, malgrat que fins a mig matí encara hi haurà clarianes a l’extrem nord-est. A partir del final de la tarda la nuvolositat minvarà d’oest a est en general, tot i que es mantindrà molt ennuvolat o cobert al nord-oest.

Precipitacions

De matinada s’espera precipitació a qualsevol punt, preferentment al litoral, prelitoral i vessant sud del Pirineu. A primera hora del matí minvarà, si bé, a partir de migdia s’espera precipitació continuada a bona part del terç nord i de la meitat est, i més aïllada a la resta. Al final del dia, la precipitació minvarà i tendirà a quedar restringida al Pirineu i Prepirineu. A més, a la tarda es molt probable tempesta al litoral i al prelitoral central. La precipitació serà entre feble i moderada en general. La quantitat de precipitació acumulada serà entre poc abundant i abundant en general, sobretot al terç nord i la meitat est, tot i que a les Terres de l’Ebre serà minsa. La cota de neu rondarà els 1.600 metres fins a migdia, puntualment més alta durant les hores centrals del dia, mentre que al final del dia tendirà a baixar fins als 1.200 metres.

Temperatures

La temperatura mínima pujarà lleugerament o localment de forma moderada. La temperatura màxima baixarà entre lleugerament i moderadament, tot i que a les Terres de l’Ebre serà similar o localment pujarà lleugerament.

Visibilitat

La visibilitat serà regular o dolenta a zones elevades. A la resta serà bona o regular en general, tot i que en moments de ruixat serà puntualment dolenta. Hi haurà torb al Pirineu.

Vent

El vent bufarà de component sud entre fluix i moderat amb cops forts, sobretot al litoral i a zones elevades, i amb cops molt forts als cims del Pirineu. A partir del vespre minvarà i s’imposarà progressivament el vent de component oest.

Comentarios
Multimedia Diari