Divendres 17 de maig: pot arribar algun ruixat al litoral

La previsió meteorològica al Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre

16 mayo 2024 14:30 | Actualizado a 16 mayo 2024 17:24
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Cel poc ennuvolat en general fins a mig matí, si bé estarà molt ennuvolat o cobert al quadrant nord-oest i a punts de la meitat sud del litoral. A partir d’aleshores creixeran nuvolades a punts de muntanya alhora que n’arribaran per l’oest i el cel quedarà entre mig i molt ennuvolat amb intervals de cobert, tret del litoral central i nord on romandrà poc ennuvolat.

Precipitacions

De matinada s’espera precipitació feble i dispersa al vessant sud del Pirineu occidental. A partir del final del matí s’esperen ruixats dispersos a l’interior del país que no es descarta que arribin a punts del litoral.

Seran d’intensitat entre feble i moderada, aniran acompanyats de tempesta i localment de calamarsa. Acumularan quantitats de precipitació entre minses i poc abundants. La cota de neu se situarà entorn dels 1.800 metres de matinada; al centre del dia pujarà dels 2.000 als 2.400 metres.

Temperatures

La temperatura mínima quedarà semblant o lleugerament més baixa, tret del vessant sud del Pirineu i Prepirineu occidental on pujarà lleugerament. La temperatura màxima serà similar, o lleugerament més alta al Pla de Lleida i a l’interior de les Terres de l’Ebre.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i regular en general, tot i que fins a primeres hores del matí hi haurà bancs de boira i boirina a l’est de la depressió Central, al prelitoral, al litoral sud, i a fondalades del Pirineu i Prepirineu que faran que sigui localment dolenta. A la tarda quedarà entre bona i excel·lent a Ponent.

Vent

De matinada i al final del dia el vent serà fluix i de direcció variable. La resta del dia s’imposarà el vent de component sud i est fluix amb cops moderats.

Comentarios
Multimedia Diari