El Temps a Tarragona: Aigua al Delta de l’Ebre

La previsió meteorològica d’aquest dissabte, 10 de setembre

09 septiembre 2022 14:51 | Actualizado a 09 septiembre 2022 14:58
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Previsió per a avui

Cel poc ennuvolat en general. Amb tot, hi haurà intervals de núvols baixos al litoral i prelitoral que seran més abundants fins a mig matí i novament a la tarda, quan deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat. A més, a la tarda creixeran núvols d’evolució i alguna nuvolada al Pirineu, Prepirineu i a la serralada prelitoral que deixaran el cel localment molt ennuvolat.

Precipitacions

De matinada són probables xàfecs aïllats al delta de l’Ebre. A la tarda també són probables a l’interior del quadrant nord-est i possibles a la resta de la serralada prelitoral. Seran d’intensitat entre feble i moderada, acumularan quantitats entre minses i poc abundants de precipitació i localment podran anar acompanyats de tempesta. Amb tot, de matinada podran ser d’intensitat forta i acumular quantitats abundants de precipitació al Delta de l’Ebre.

Temperatures

La temperatura mínima serà semblant. La màxima serà semblant o lleugerament més baixa.

Visibilitat

La visibilitat serà bona en general, tot i que podrà ser localment regular en moments de xàfec. De matinada hi haurà bancs de boirina en algunes valls de l’interior.

Vent

Fins a primera hora del matí bufarà tramuntana entre fluixa i moderada amb algun cop fort. A la resta, el vent serà fluix i variable al principi i al final del dia. Al centre de la jornada el vent serà fluix amb cops moderats, de component oest a l’interior de la meitat oest i de component sud i est a la resta del país, amb tendència a imposar-se el component sud i afluixant al final del dia.

Comentarios
Multimedia Diari