El Temps a Tarragona: fred, vent i qui sap si alguna volva de neu

La previsió meteorològica d’aquest dilluns, 27 de febrer

26 febrero 2023 16:46 | Actualizado a 26 febrero 2023 16:52
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Fins a primera hora del matí hi haurà intervals de núvols a punts del sector central del litoral i prelitoral que deixaran el cel transitòriament mig o molt ennuvolat en aquests sectors mentre que a la resta del país el cel romandrà serè o poc ennuvolat. Amb tot, a partir de mig matí la nuvolositat augmentarà deixant el cel progressivament entre mig i molt ennuvolat, puntualment cobert. Paral·lelament, el cel romandrà molt ennuvolat o cobert al vessant nord.

Precipitacions

S’espera precipitació feble a punts del sector central del litoral i prelitoral, sobretot durant la primera meitat del dia. A partir de mitja tarda n’és de probable a punts de la meitat est i de la resta del Pirineu i del Prepirineu. Independentment, al vessant nord del Pirineu s’espera precipitació feble i intermitent durant tota la jornada. La cota de neu voltarà els 200 metres, localment més baixa fins a mig matí. En general, serà feble i acumularà quantitats minses tot i que, de forma puntual i sobretot a punts del Pirineu i de l’interior del quadrant nord-est, serà moderada i acumularà quantitats poc abundants. Per sobre dels 400 metres es podran acumular localment més de 2 cm de neu al sector central del litoral i del prelitoral.

Temperatura

La temperatura, tant màxima com mínima, serà lleugerament o moderadament més baixa.

Visibilitat

La visibilitat serà bona, si bé empitjorarà a partir de mitja tarda a la meitat est del país. A més, serà dolenta al vessant nord del Pirineu al llarg de tota la jornada..

Vent

Predominarà el vent de component nord i oest entre fluix i moderat, si bé als dos extrems del país bufarà entre moderat i fort, localment amb cops molt forts. Al vessant sud del Prepirineu i al nord de la depressió Central serà fluix i de direcció variable, i també durant la tarda al litoral i prelitoral central.

Comentarios
Multimedia Diari