El Temps a Tarragona: matí tapat, tarda plujosa

La previsió per avui dimarts, 13 de desembre

12 diciembre 2022 17:45 | Actualizado a 13 diciembre 2022 06:40
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Previsió per a avui

Cel poc o mig ennuvolat fins a mig matí en general, i amb estrats baixos o bancs de boira a fondalades de l’interior que localment deixaran el cel molt ennuvolat o cobert. A partir de llavors la nuvolositat augmentarà progressivament de sud-oest a nord-est i el cel quedarà molt ennuvolat o cobert en general, amb núvols més compactes a la meitat sud i oest del territori. A partir del vespre la nuvolositat minvarà.

Precipitacions

A partir de migdia s’iniciarà precipitació al terç sud del país i progressivament s’estendrà a altres punts del territori, preferentment a la meitat oest i sud de Catalunya. En general, serà feble o localment moderada i acumularà quantitats de precipitació minses, localment poc abundants a la meitat sud. La cota de neu pujarà dels 2.200 als 2.400 metres.

Temperatures

La temperatura mínima i màxima serà entre moderadament i acusadament més alta.

Visibilitat

Visibilitat entre bona i regular fins a mig matí, si bé serà localment dolenta a l’interior per la presència d’alguns bancs de boira. A partir de llavors serà entre regular i dolenta en general, sobretot a zones elevades.

Vent

A l’interior el vent serà fluix i de direcció variable al llarg de la jornada, excepte a cotes elevades on bufarà de component oest entre fluix i moderat, amb alguns cops forts durant la primera meitat del dia. Al litoral hi haurà terral matinal i nocturn, més reforçat als dos extrems del sector; la resta de la jornada predominarà el vent de component est i sud fluix amb cops moderats.

Comentarios
Multimedia Diari