El Temps a Tarragona: núvols sense aigua

La previsió meteorològica per avui dilluns, 5 de desembre

| Actualizado a 04 diciembre 2022 16:23
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Previsió per a avui

Serè o poc ennuvolat fins a mig matí per algunes bandes de núvols alts. A partir de llavors augmentarà progressivament la nuvolositat de tipus alt i mig, inicialment pel terç oest i a partir de migdia arreu del territori, fins a quedar entre molt ennuvolat i cobert al final de la jornada. Independentment, al final del matí es formaran intervals de núvols baixos a punts de l’extrem nord-est, que durant la tarda s’estendran a altres punts del litoral i prelitoral. A més, fins a mig matí hi haurà estrats baixos a punts de Ponent i interior de la vall de l’Ebre.

Precipitacions

No s’espera precipitació.

Temperatures

La temperatura mínima serà semblant, i pel que fa a la màxima quedarà entre moderadament i acusadament més alta, tret de l’extrem nord-est on l’ascens serà lleuger, localment moderat.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i excel·lent, puntualment regular a punts del litoral. A més, a fondalades interiors, sobretot a la vall de l’Ebre i pla de lleida hi haurà bancs de boira persistents fins a mig matí.

Vent

A l’interior el vent serà fluix i de direcció variable amb algunes estones de component est fluix al centre de la jornada. Al litoral hi haurà terral matinal i nocturn i bufarà vent de component est fluix amb cops moderats durant les hores centrals de la jornada.

Comentarios
Multimedia Diari