El Temps a Tarragona: Pluges durant el matí

La previsió meteorològica d’aquest dimecres, 14 de setembre

13 septiembre 2022 15:45 | Actualizado a 13 septiembre 2022 15:50
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Previsió per a avui

De matinada i durant el matí, el cel estarà entre molt ennuvolat i cobert, tret de l’extrem nord-est on romandrà mig ennuvolat. A la tarda s’obriran clarianes i el cel quedarà entre poc i mig ennuvolat en general. Amb tot, creixeran algunes nuvolades a punts del prelitoral sud que deixaran el cel transitòriament entre mig o molt ennuvolat en aquest sector.

Precipitacions

Fins a migdia s’espera precipitació a la meitat sud del país i n’és de probable a la resta. Amb tot, al quadrant nord-est serà més feble i dispersa. A la tarda també n’és de probable novament a punts del litoral i prelitoral sud. En general, serà d’intensitat entre feble i moderada i acumularà quantitats entre minses i poc abundants. Malgrat tot, a les zones avisades podrà ser forta i acumular quantitats abundants. A més, sovint anirà acompanyada de tempesta i localment de calamarsa o pedra.

Temperatures

Tant la temperatura mínima com la màxima seran lleugerament més baixes. Amb tot, el descens podrà ser localment moderat.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i excel·lent en general. Així i tot, fins a primera hora del matí serà entre regular i dolenta a valls i fondalades de l’interior per bancs de boira o boirina.

Vent

S’imposarà el vent de components sud i oest entre fluix i moderat en general, amb cops forts al litoral i algun de molt fort a cotes elevades del Pirineu.

Comentarios
Multimedia Diari