El Temps a Tarragona: precipitacions a l’Ebre

La previsió meteorològica per aquest divendres, 24 de febrer

23 febrero 2023 17:22 | Actualizado a 23 febrero 2023 17:29
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Situació general

De matinada es mantindrà molt ennuvolat o cobert en general, amb nuvolositat menys compacta i abundant a les Terres de l’Ebre i resta del litoral sud. Fins a migdia s’obriran clarianes de sud a nord i el cel quedarà enteranyinat, si bé persistiran núvols baixos al quadrant nord-est i a la depressió Central. A partir de llavors arribaran núvols mitjans que deixaran el cel mig ennuvolat o localment molt ennuvolat. A banda, romandran els núvols baixos a les comarques del nord-est i arribaran a altres punts del litoral i prelitoral central. A més, no es descarta alguna nuvolada a punts del Pirineu.

Precipitacions

De matinada s’espera precipitació a qualsevol indret, tret de les Terres de l’Ebre, i a partir de llavors es restringirà a l’extrem nord-est. Serà entre feble i moderada i acumularà quantitats entre minses i poc abundants. La cota de neu se situarà els 1.000 i 1.200 metres a les comarques de la meitat oest, i entre els 1.200 i 1.600 metres a la resta del territori, tot i que en moments d’intensitat podrà baixar fins als 800 metres.

Temperatura

Temperatura mínima entre lleugerament i moderadament més baixa. La màxima serà lleugerament més baixa.

Visibilitat

Visibilitat entre bona i excel·lent en general, si bé de matinada serà entre regular i dolenta a les comarques de la meitat nord, sobretot a zones elevades, així com a zones fondes de la depressió Central per la presència de bancs de boira o boirina. Malgrat això, serà entre bona i regular al nord-est.

Vent

Vent de component oest entre fluix i moderat a les comarques de la meitat sud, amb alguns cops forts al Golf de Sant Jordi i a les Terres de l’Ebre al matí. A la resta predominarà el vent fluix i de direcció variable, si bé durant les hores centrals del dia predominarà el component sud i oest fluix amb cops moderats, tret del quadrant nord-est on predominarà el component nord i est entre fluix i moderat, amb cops forts de tramuntana al nord i est de l’Empordà.

Comentarios
Multimedia Diari