El Temps a Tarragona: temperatures en descens moderat

La previsió del temps per aquest divendres, 22 de setembre

21 septiembre 2023 13:26 | Actualizado a 21 septiembre 2023 17:21
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Situació general

Durant la matinada creuaran bandes de núvols alts i mitjans d’oest a est que deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat, localment cobert, alhora que hi haurà el creixement local d’algunes nuvolades a punts del litoral central. A partir de mig matí la nuvolositat minvarà fins a quedar serè o poc ennuvolat, si bé es mantindran alguns núvols baixos a punts de la meitat est. A banda, durant la tarda hi haurà el creixement d’algunes nuvolades al Pirineu, Prepirineu i altres punts de muntanya de l’interior del quadrant nord-est.

Precipitacions

Durant la matinada i fins a primera hora del matí s’espera algun ruixat feble, localment moderat, a punts del sector central del litoral i n’és probable a punts del prelitoral del mateix sector. A la tarda s’esperen ruixats a l’extrem nord del Pirineu, sobretot al vessat nord, i altres punts de muntanya de l’interior del quadrant nord-est. Seran d’intensitat feble, o localment moderada, sovint acompanyats de tempesta i és possible que de calamarsa o pedra petita. Acumularan quantitats minses o poc abundants de precipitació. La cota de neu, al vessant nord del Pirineu, se situarà al voltant dels 2.200 metres.

Temperatura

La temperatura mínima serà lleugerament més baixa al litoral i prelitoral, moderadament més baixa a l’interior. Per la seva banda, la temperatura màxima serà moderadament més baixa, si bé el descens podrà ser acusat a l’Empordà i a les Terres de l’Ebre.

Visibilitat

La visibilitat serà bona o excel·lent, si bé durant la tarda tendirà a empitjorar transitòriament en moments de ruixat. Amb tot, de matinada i fins a primera hora del matí hi haurà bancs de boira o boirina a punts de les valls del Pirineu i Prepirineu, sobretot al sector occidental de la zona.

Vent

El vent bufarà fluix i de direcció variable fins a mig matí, si bé bufarà tramuntana a l’Empordà i mestral a les Terres de l’Ebre, entre fluix i moderat amb alguns cops forts. La resta del jorn, el vent de component oest s’imposarà progressivament, en general. Serà d’intensitat entre fluixa i moderada amb cops forts durant la tarda. Malgrat tot, al Prepirineu, quadrant nord-est i al sector nord del litoral i prelitoral central serà fluix i de direcció variable.

Comentarios
Multimedia Diari