Más de Sociedad

Sociedad Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant

'El millor espai per alletar és on tu vulguis'

Els locals de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant han habilitat espais per facilitar que les mares puguin alimentar els seus fills.

REDACCIÓ

Whatsapp
Algunes de les mares que han participat en la iniciativa. FOTO: DT

Algunes de les mares que han participat en la iniciativa. FOTO: DT

Noranta establiments comercials i de restauració de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant s’han sumat a la campanya de sensibilització de la lactància materna «Treu pit!» que va posar en marxa l’Ajuntament l’any 2018.

Enguany s’ha donat un impuls a aquesta iniciativa renovant la imatge de la campanya, amb l’edició d’uns cartells amb el lema El millor espai per alletar és on tu vulguis!, amb imatges de mares alletant als seus fills a diferents punts del municipi. El reportatge fotogràfic ha anat a càrrec d’Álvaro Sanz, de l’Hospitalet de l’Infant.

Equipaments públics

Aquests cartells s’han penjat a diversos equipaments públics i també s’han repartit entre els establiments del municipi que han reservat un espai als seus locals per facilitar a les mares que puguin alimentar o consolar els seus nadons tranquil·lament.

«L’objectiu de l’Ajuntament és naturalitzar l’alletament matern i conscienciar la ciutadania sobre els beneficis de la lactància materna», van explicar la regidora de Salut, Lupe Capella.

Temas

Comentarios

Lea También