Planes para el 16 de marzo

Agenda del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre.Tallers, música, conferències, presentacions i cinema, en format presencial i virtual
 

15 marzo 2021 17:52 | Actualizado a 16 marzo 2021 06:32
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Tarragona
Documental del Mes

00.00 h. En línia
Del 12 al 26 de març visualitza en línia el documental ‘The Letter’ amb el carnet de la Biblioteca. Gratuït. VO en anglès i suahili, subtítols en català, castellà i anglès. Més informació i inscripció: https://bibliotecatarragona.gencat.cat/

Vestigis de la Guerra Civil a la Part Alta
10.00 h. Diversos espais

Coneix els punts clau de la Guerra Civil a la Part Alta. Inclou visita al refugi. Grups de 6 persones o grups bombolla. De dilluns a divendres, amb reserva prèvia. Consulta caps de setmana. Preu: 10 €. Truca al 977201182. Organitza: InesperaTa.

‘Transgredint la norma’
19.00 h. En línia

Activitat dirigida a joves sobre la diversitat sexo afectiva i de gènere. S’abordaran els prejudicis i estereotips a què s’enfronten les persones del col·lectiu LGTBIQ+ amb una mirada global i des de la perspectiva dels Drets Humans. Gratuït amb inscripció prèvia. Informació: tarragonajove.org

Quintet Vilar Esemble
19.00 h. Teatre  Metropol

Clarinet i quartet de corda. Amb Anais Pasanau, clarinet; Cristina Morell, violí; Adrián Morena, violí; Helena Sánchez, viola; i Guillem Vellvé, violoncel. Amb obres de Carl Maria von Weber, Julio Domingo i Aleksandr Glazunov. Entrada: 10 €. Venda d’entrades anticipada al Teatre Tarragona; el mateix dia, 2 hores abans de l’espectacle, a les taquilles del Teatre Metropol. Preu: 10 €.

Conferència Quaresmal
19.30 h. En línia

Conferència Quaresmal a càrrec de Mn. Josep Queraltó Serrano. Organitza: Associació La Salle Tarragona. Més informació: 
http://www.ssantatarragona.org/tarragona/

Xerrada sobre l’oli d’oliva
19.30 h. En línia

Xerrada en línia ‘Balanç del sector i principals reptes que passen per acabar amb la banalització de l’oli’. Hi participaran Joan Caball, coordinador nacional d’Unió de Pagesos; Antonio Castellanos, exdirector de la Unió d’Unions d’Agricultors i Ramaders; Jordi Pascual, responsable nacional del sector de l’Oli d’Unió de Pagesos, i Dani Forcadell, responsable de Sectors Agrícoles d’UP. Inscripció: uniodepagesos.cat


Reus
Acció Alta Veu de les biblioteques
09.00 h. Institut Josep Tapiró

La dona en la literatura, un dels tallers del programa ‘Llegir i pensar’ adreçat als alumnes dels instituts per fomentar la lectura, a càrrec de Santi Jiménez.

Com fer un currículum d’impacte
11.00 h. En línia

Taller en línia de recerca activa de feina, que té per objectiu aprendre a crear un currículum vitae atractiu , que destaqui les competències professionals i personals i tingui un impacte positiu en l’empresa que realitza la selecció de candidatures. S’adreça preferentment a persones en situació d’atur. Cal fer inscripció gratuïta omplint el formulari que trobareu  a https://ja.cat/tSZs7. Un cop feta la inscripció rebreu l’enllaç a la sala.

‘Sederes en femení’
18.30 h. Casal de les Dones

En el marc de la commemoració del Dia Internacional de les Dones a Reus, ruta teatralitzada ‘Sederes en femení’ a càrrec d’Ans Educació, una activitat que busca sensibilitzar a la ciutadania sobre el protagonisme històric que han tingut les ciutadanes reusenques al llarg de la història i que avui en dia encara es ben viu a la nostra societat. Contacteu a: casaldones@reus.cat o 977010672.

‘Pedro Páramo’
20.00 h. Teatre Fortuny

Obra de teatre de Juan Rulfo. Una de les obres fonamentals de la narrativa sud-americana del segle XX, una història d’històries en què la tendresa i la violència es combinen per denunciar l’abús dels oprimits i la corrupció, arriba a l’escenari de la mà d’un dramaturg català. Interpretada per Vicky Peña i Pablo Derqui. Preu: 30, 20, 10 €.


Amposta
Setmana de la poesia
00.00 h. Diversos espais

Amb motiu del Dia Internacional de la Poesia el dia 21 de març. Més informació: amposta.cat

Calafell
El Documental del Mes
00.00 h. En línia

Projecció en línia del 12 al 26 de maç del documental ‘The Letter’. Per poder veure’l accedeix a l’adreça calafell.cat, omple el formulari per rebre el codi que permet accedir.


Mont-roig del Camp
Taller ‘Com és el meu sòl pelvià?’
18.30 h. En línia

Taller teòric i pràctic dirigit a dones de totes les edats per a conèixer aquesta part del cos plena de mites i tabús. A càrrec d’Itxaso Galdós Barreras. Cal inscripció prèvia a cultura@mon-roig.cat


Tortosa
Sobre la (re)presentació
19.00 h. En línia

Amb Elena Blesa Cuesta. Una breu aproximació (parcial i incompleta) a les noves estratègies i llenguatges que l’art contemporani posa en joc a partir dels anys seixanta. Discutirem sobre les possibilitats, impossibilitats i límits de l’art com a mitjà de comunicació i representació. Al Canal YouTube de l’Escola d’Art de la Diputació a Tortosa. 


El Vendrell
‘Ànima plural’
11.00 h. Biblioteca Pública Terra Baixa

Exposició de l’obra col·lectiva del projecte ‘Ànima Plural’, de Roser Oter, un projecte nascut en època de pandèmia com a homenatge a la unió social en temps difícils. Horari: de dimarts a dissabte d’11 a 14 h i de 17 a 20 h. Fins al 22 de maig.


Vila-seca
‘Empoderament i lideratge femení’
10.00 h. En línia

Curs virtual, de 30 hores, que tindrà lloc del 16 de març al 16 d’abril. Organitzat per l’Ajuntament de Vila-seca i el Servei d’Ocupació i Creació d’Empresa. Per a més informació, cal trucar al 977 39 43 25.

 

Si voleu que la vostra activitat es publiqui, podeu enviar un correu electrònic a l'adreça agenda@diaridetarragona.com

Comentarios
Multimedia Diari