Planes para el 5 de noviembre

Agenda del Camp de Tarragona y las Terres de l'Ebre. Teatro, música, conferencias, presentaciones y cine, en formato presencial y virtual

04 noviembre 2021 14:32 | Actualizado a 05 noviembre 2021 12:32
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Tarragona
‘Feminismes, lluita i acció, contra la violència institucional’ 
09.00 h. En línia

Jornades que es faran els dies 4, 5 i 6 de novembre en format semipresencial a l’Espai Francesca Bonnemaison, a Barcelona, però les taules rodones i els debats en poden seguir en format virtual. Programa: violenciadegenere.org

‘L’altre ubic. Migracions del cos fragmentat’
19.00 h. Casa Canals

Inauguració exposició ‘L’altre ubic. Migracions del cos fragmentat’, a Les Golfes de Casa Canals. A càrrec de la comissària Mercè Alsina.

‘Qui estigui lliure’
20.00 h. Sala Trono-Armanyà

Obra de teatre de la Cia. Hermann Karson (Barcelona). Preu: 18 €. Es recuperen els col·loquis postfunció. Aquest divendres amb Jaume Descarrega, president de la delegació del Col·legi de Psicòlegs de Catalunya. Entrades: salatrono.cat

‘La filla del mar’
20.30 h. Teatre Tarragona

La companyia La Barni Teatre porta als escenaris aquesta obra d’Àngel Guimerà en forma de teatre musical amb la voluntat d’acostar un dels grans clàssics del teatre català, carregat de força poètica i grans passions, al públic dels nostres dies. Preu: 28 €. Venda d’entrades: entrades.tarragona.cat o a taquilla.


Reus
Inauguració exposició Jordi Sàbat
19.30 h. Galeria d’Art Anquins

Jordi Sàbat (Palafrugell, 1960) presenta a la galeria Anquins les seves obres més recents, sota
el títol de ‘Liqüefacció’. El catàleg de l’exposició es pot descarregar en la web de la galeria: www.anquins.com, on també es poden visualitzar les obres que formen part de l’exposició.

‘53 diumenges’
20.30 h. Teatre Fortuny

Una comèdia molt àcida i molt agra que ens porta a escena discussions familiar i conflictes que tots aquells que tenen germans han viscut més d’una vegada. Preu: 30, 20, 10 €.

 

Altafulla
Festa Major de Sant Martí
20.00 h. Diversos espais

Festa Major de Sant Martí d’Altafulla 2021, que donarà el tret de sortida oficialment amb el pregó a càrrec de Sara Nicolás Vitali, jove xef del Restaurant Cal Vitali d’Altafulla. Programa: altafulla.cat


Amposta
Documental del mes ‘Lobster soup’
21.30 h. Casal d’Amposta

Un film dels directors Pepe Andreu Ibarra i Rafa Molés Vilar 2020. Una comèdia deliciosa sobre les comunitats humanes. Preu: 4 €, venda d’entrades al mateix Casal.


Calafell
Exposició fotogràfica de Sergi Martínez
18.00 h. Destil·leria, Ecomuseu de La Mar

Inauguració de la mostra fotogràfica i d’aquest nou espai, seu de l’associació Patí Català Calafell, Vela Llatina Carlos Barral.Sergi Martínez Játiva (Barcelona, 1953) és membre de l’entitat Fotogràfica de Calafell i Comarca (ENFOCA) i amb els seus socis participa en tota mena de campanyes fotogràfiques de tipus documental. Més informació: https://paticatalacalafell.cat/


El Morell
Queralt Lahoz
21.00 h. Teatre Auditori

Presenta el seu LP Pureza. Aquest espectacle forma part del Festival de pop, rock i folk ‘Accents’. Preu: 5 i 8 €. Més informació: www.centremorell.cat


Els Pallaresos
Jornades de divulgació històrica modernista
19.30 h. Centre Jujol

Presentació de les jornades de divulgació ‘Els Pallaresos 1900’ i del programa del cap de setmana. Informació: elspallaresos.cat


Riba-roja d’Ebre
IV festa de l’oli de ginebre
19.00 h. Societat La Llum del Dia

Xerrada ‘Dones de bosc. Les trementinaires de la vall de la Vansa i Tuixent’, a càrrec d’Isidre Domenjó. A les 21 h, Jam Session a càrrec de Monty Jazz Quartet.


Riudoms
Premis Arnau de Palomar
20.30 h. Teatre del Casal Riudomenc

Lliurament dels guardons corresponents a la 31a edició dels Premis Arnau de Palomar, en un acte que conduirà la periodista Neus Bertolà i amenitzarà el duet Seeds. Clourà l’acte l’economista Modest Guinjoan. Inscripcions per assistir a l’acte: cerap@cerap.cat, 977 768 060 i 679 758 335. Cal portar mascareta.

 

Salomó
Intervenció arqueològica a la fossa comuna de 1939
19.00 h. Casal Salomonenc

Conferència a càrrec d’Anna Camats, arqueòloga, i Antònia Díaz-Carvajal, antropòloga. Amb la participació d’Antoni Font, director de Memòria Democràtica i  Josep M. Solé i Sabaté, catedràtic d’Història Contemporània. 


Tortosa
Artur Gaya
20.30 h. Teatre Auditori Felip Pedrell

Arturo Gaya presenta el seu treball en solitari, ‘Bonaire 12’. Un disc on la veu i la paraula se situen en un pla primeríssim, acompanyat de músics dirigits pel guitarrista i arranjador Sergi Trenzano.


Valls
Inauguració exposició ‘Taller d’art de Valls’
19.00 h. Sala Sant Roc

Mostra de treballs dels alumnes del curs 2020-21. Es podrà visitar fins al 21 de novembre.

‘Modes Badia. Valls-Barcelona-París’
20.00 h. Biblioteca Popular

Inauguració de l’exposició. Organitza Museu de Valls.


Vandellòs
Projecte de recerca Rural Hub Masia de Castelló
19.30 h. Ca la Torre

Taller participatiu a càrrec d’investigadors de la Universitat Rovira i Virgili, l’Institut Europeu del Disseny i FI Group, amb la col·laboració de l’Associació Masia de Castelló i de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant.


Vila-seca
‘Josep Clarà i l’univers mediterrani’
16.30 h. Castell

Inauguració de l’exposició, centrada en la figura de Josep Clarà. Horaris: dijous i divendres de 10 a 14 h, dissabtes de 10 a 14 h i de 16 a 20 h i diumenges i festius de 10 a 14 h. Exposició que es pot veure fins al 5 de juny de 2022. 

 

Si voleu que la vostra activitat es publiqui, podeu enviar un correu electrònic a l'adreça agenda@diaridetarragona.com

Comentarios
Multimedia Diari