Planes para el 9 de noviembre

Agenda del Camp de Tarragona y las Terres de l'Ebre. Teatro, música, conferencias, presentaciones y cine, en formato presencial y virtual
 

08 noviembre 2021 17:48 | Actualizado a 08 noviembre 2021 18:24
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Tarragona
Pere Granados, al Bon dia Tarragona 
09.00 h. Cambra de Comerç i en línia

Granados parlarà d’‘Eines per recuperar les destinacions turístiques després de la pandèmia’. I en el decurs de la seva intervenció explicarà que les destinacions turístiques tenen necessitat de renovar-se i transformar-se si volen modernitzar el seu ecosistema turístic, reactivar la seva economia, i incrementar la seva competitivitat. Més informació: cambratgn.com

Necessites contractar un servei de cures a la teva llar?
18.00 h. Centre Cívic Municipal de Sant Pere i Sant Pau

Sessió organitzada per l’Oficina pel Treball Digne i l’Ocupació de Qualitat de Tarragona on una advocada laboralista respondrà aquestes i altres consultes sobre com contractar un servei d’aquest tipus.

‘Ciutats defensores dels drets humans’
18.00 h. En línia

Coneixerem les experiències de Margarita Pineda - Hondures defensora de la terra i el medi ambient. Xerrades al canal YouTube de Ciutats Defensores.

‘El plaer de sortir de la norma’
18.00 h. En línia

Els Serveis de Joventut de la Demarcació de Tarragona, amb el suport de la Xarxa Nacional d’emancipació juvenil, organitzen de la mà de Mandràgores, una xerrada en línia per a joves LGTBIQ+ de 14 a 25 anys. Es podrà seguir en línia a través de l’Instagram live de @serveis_joventut_dt.

Cicle ‘La mar bressol de contes’
18.00 h. Museu del Port

Us proposem que els petits de la casa i els seus acompanyants puguin conèixer el Museu mitjançant una gimcana per tal de dur a terme la recerca i resolució de les pistes que ens permetrà descobrir aspectes fonamentals de la història del port i el món de la pesca.  Gratuït amb reserva prèvia a museuport@porttarragona.cat o 977 259 434

‘Mozart, el gran viatger’
18.30 h. CaixaForum

Escoltarem fragments de les seves primeres òperes i esbrinarem per què la Simfonia núm. 25 marca l’inici de l’etapa adulta de Mozart. A càrrec de David Puertas Esteve, divulgador musical i escriptor. Preu: 6 €.

‘De la palabra y su valor social’
18.30 h. Sala de Juntes Campus Catalunya

Presentació del llibre d’Esther Forgas Berdet. Intervindran: Manuel Rivera (editor), Natàlia Català (directora del Departament de Filologies Romàniques de la URV) i Esther Forgas (autora del llibre). 

‘Especial Rossini’
19.30 h. Antiga Audiència

Els Amics de l’òpera de Tarragona oferiran un ‘Especial Rossini’, amb motiu de la representació de Il barbiere di Siviglia el divendres 12 de novembre, al Teatre Tarragona, a càrrec dels Amics de l’òpera de Sabadell. La conferència anirà a càrrec de l’especialista Josep Maria Rota Aleu. Entrada lliure.


Reus
‘La vida jueva a la Corona d’Aragó’
17.30 h. Centre de Lectura

Conferència ‘La vida jueva a la Corona d’Aragó entre els segles XII i XV. L’aljama jueva de Montsó’, a càrrec d’Andreu Lascorz. 

Cicle ‘Fer front a les grans pandèmies al llarg de la història’
18.00 h. Arxiu Municipal

Conferència: ‘Com passe havant lo contagi ab tant rigor… Pandèmies al Camp de Tarragona entre els segles XIV i XVII’ a càrrec del Dr. Eduard Juncosa. Per assistir en línia cal seguir el següent enllaç:
https://zoom.us/j/98477293583

Taula rodona ‘La ciutat de les dones’
20.00 h. Centre de Lectura

Taula rodona amb Pilar Carbassa, Marina Berasategui i Maria Rius. 

Memorimage
21.00 h. Teatre Bartrina

Del 9 al 12 de  novembre, 16a edició del Memorimage, que enguany recupera les projeccions presencials, tant en la programació oficial com en la secció MemoriJove dedicada als instituts. Programació: https://memorimage.reus.cat/ed/edicio-2021/


Altafulla
Festa Major de Sant Martí
12.00 h. Esplai de la Gent Gran

Xerrada ‘Neus Català al camp de Ravensbrück’ a càrrec de M. Isabel Miró. Dins el marc de l’aula universitària per a la gent gran. 

Conta contes
17.00 h. Escoles Teresa Manera

‘Contes per Amor a l’art’ a càrrec d’Anna Merino. Per canalla de 5-6 anys. Inscripció prèvia a 608589530. 


Valls
‘Internalització dels serveis essencials’
19.00 h. Safareig (Plaça de l’Oli, 13)

Xerrada-debat sobre la internalització dels serveis essencials (112, 061 i ambulàncies) i la defensa dels serveis públics, amb la participació de representants de Tècnics en Lluita i dels comitès d’empresa del 112 i el 061.


El Vendrell
Créixer en família
17.30 h. Hotel d’Entitats, Edifici del Camí Reial, 13-17

Xerrada ‘Per què és important pel teu fill/a, que tu participis en l’escola i a l’AFA?’ a càrrec de Marta Comas i Carlos Abellán. Es pot seguir en línia. Informació i reserves: peevendrell@gmail.com;  https://peevendrell.blogspot.com/

Visita comentada a l’exposició de la Biennal de Ceràmica
19.00 h. Sala Portal del Pardo

Visita comentada: ‘Coneix la ceràmica contemporània’. A càrrec de Carolina Palau, escultora i professora de l’Escola Municipal d’Art Apel·les Fenosa. Informació i reserves a la mateixa sala i al c/e espaicultural@elvendrell.net

 

Si voleu que la vostra activitat es publiqui, podeu enviar un correu electrònic a l'adreça agenda@diaridetarragona.com
 

Comentarios
Multimedia Diari