El Temps a Tarragona: Calor amb núvols

La previsió meteorològica d'aquest diumenge, 4 de juliol

03 julio 2021 18:37 | Actualizado a 03 julio 2021 18:46
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Cel enteranyinat per núvols alts i alguns de mitjans, sobretot fins a migdia. A partir del final del matí creixeran nuvolades a punts de muntanya, especialment de la meitat nord, que deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat al Pirineu i al quadrant nord-est. A banda, hi haurà intervals de núvols baixos a la meitat sud del litoral i prelitoral així com a punts del Pirineu fins a mig matí, mentre que al llarg de la tarda se'n formaran al sector central del litoral i prelitoral i al final del dia a la resta del litoral i prelitoral sud i de la Catalunya Central.

Pluges

Durant la matinada és possible algun ruixat dispers a punts del Pirineu occidental. A partir del final del matí són probables ruixats al Pirineu i al Prepirineu oriental i no se'n descarten a la resta de l'extrem nord de la serralada, i al llarg de la tarda podran afectar també altres punts de l'interior del quadrant nord-est. Serà d'intensitat feble o localment moderada i s'acumularan quantitats entre minses i poc abundants. A més, no es descarta que vagin acompanyats de tempesta.

Temperatura

La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més alta, si bé al Pirineu baixarà lleugerament. Es mourà entre els 18 i 23 ºC al litoral, prelitoral i a Ponent, entre els 14 i 19 ºC a la resta, localment més baixa al Pirineu. Per la seva banda, la màxima serà semblant o lleugerament més baixa. Tot i això, al terç sud serà entre lleugerament i moderadament més alta. Oscil·larà entre els 31 ºC i 36 ºC al terç sud i punts de la Catalunya Central i Ponent, mentre que a la resta se situaran entre els 26 i 31 ºC, localment més baixa al vessant nord del Pirineu.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i excel·lent en general. Tot i això, fins a primera hora del matí i al final del dia serà puntualment regular a la meitat sud del litoral. A banda, al llarg de la tarda empitjorarà a cotes mitjanes i elevades del Pirineu i del quadrant nord-est.

Vent

De matinada el vent serà fluix i variable. Al llarg del matí s'imposarà el component oest a la meitat oest i el component est a la resta, ambdós d'intensitat entre fluixa i moderada amb alguns cops forts. A banda, a la meitat sud del litoral el vent anirà girant a component est al llarg de la tarda. Independentment, al llarg del matí s'imposarà la tramuntana a l'Empordà amb cops forts, així com el mestral a les Terres de l'Ebre.

Comentarios
Multimedia Diari