Fer del teu talent artístic la teva professió

Les Escoles d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona i Reus ofereixen 11 cicles formatius de grau superior a prop de casa per al proper curs 2022-2023

25 febrero 2022 11:13 | Actualizado a 25 febrero 2022 11:15
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Estudiar cicles formatius de grau superior en Arts Plàstiques i Disseny en centres de referència a prop de casa és una realitat. Més de 7.000 alumnes ja s’han format a les Escoles d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona i Reus els darrers anys. Estudis reglats, de qualitat i professionalitzadors de l’art i el disseny, ideats per potenciar i retenir el talent de casa nostra.

Des d’Il·lustració i Joieria Artística fins a Videojocs i entorns virtuals, Arquitectura Efímera o Infografia 3D. Els centres d’educació artística de la Diputació ofereixen un total d’11 propostes formatives per al curs educatiu 2022-2023, que converteixen el talent artístic dels alumnes en una opció de futur. 

En aquest sentit, els estudis tenen una clara visió professionalitzadora, adaptada a les realitats i a les tendències del mercat laboral. De fet, els cicles formatius de grau superior estan estructurats en dos cursos i incorporen al seu pla docent la realització de pràctiques en empreses fora de l’horari lectiu. A més, s’aposta pel treball basat en projectes reals en col·laboració amb empreses i entitats del territori, fet que afavoreix un apropament real de l’alumnat al món laboral. 

A l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona (a la carretera de Valls, s/n) es poden cursar 7 cicles formatius de grau superior: Gràfica Interactiva, Animació, Gràfica Publicitària, Il·lustració, Fotografia, Arts aplicades al mur i Joieria artística. L’oferta formativa de grau superior de l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Reus (al carrer del Vent) se centra en els cicles formatius de Videojocs i entorns virtuals, Arquitectura Efímera, Projectes i Direcció d’obres de decoració i Infografia 3D. 

El web www.dipta.cat/EstudiarArtiDisseny aglutina tota la informació, tant de l’oferta formativa com del calendari per a la inscripció. A més, el proper 14 de maig s’ha organitzat una jornada de portes obertes als dos centres, dirigida als nous alumnes i a les famílies interessades a entrar a formar part de la comunitat educativa dels centres.

Comentarios
Multimedia Diari