La Salle Reus estrena el Nou Context d’Aprenentatge

 El centre ofereix totes les etapes educatives, des d’Infantil fins a Batxillerat 

25 febrero 2022 10:48 | Actualizado a 25 febrero 2022 10:51
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Amb dècades d’experiència a les espatlles, La Salle Reus integra l’herència i la tradició lasal·liana amb la innovació pedagògica. Per aquest motiu, amb l’objectiu de renovar-se constantment, aquest curs s’ha començat la implementació de l’anomenat Nou Context d’Aprenentatge (NCA).

Però, què és l’NCA? Es tracta d’un marc pedagògic i pastoral, que presenta una proposta organitzativa, metodològica i avaluativa clara, que atorga sentit ple a l’educació de la persona. D’aquesta manera, aborda de manera integral les seves dimensions emocional, cognitiva, corporal, social o espiritual, al llarg de les diferents etapes del seu desenvolupament. L’NCA posa als alumnes en el centre de l’aprenentatge, proposa a l’educador com a guia i mediador d’aquest procés, i a les famílies com a agent actiu participant en ell.

L’NCA és un nou marc pedagògic i pastoral que atorga sentit ple a l’educació

A més, s’integren de manera eficient els programes que al llarg d’aquests anys s’han desenvolupat a les aules i que, sens dubte, volen confirmar l’aposta ferma de La Salle per la innovació i la renovació permanent en la manera d’educar i aprendre.

L’NCA s’ha implementat des d’Infantil fins a 3r de Primària i el pròxim curs, 2022/2023, s’ampliarà fins a 6è de Primària. D’altra banda, segons el full de ruta establert, està previst que el curs 2023/2024 arribi a les aules d’ESO i de Batxillerat.

La tradició i el reconeixement del nostre Batxillerat

Un dels altres punts forts de La Salle Reus és la trajectòria del seu Batxillerat, una etapa clau que marca el futur social i educatiu més immediat dels joves.

L’atenció personalitzada i l’acompanyament personal tenen una gran importància en aquesta etapa, ja que cal que l’alumnat adquireixi les habilitats i els coneixements necessaris per formar-se com a persona adulta amb esperit crític i, alhora, preparar-se per al món universitari o el dels cicles formatius.

Una tradició que es reflecteix també en la posada en valor de la recerca, un factor que es tradueix any rere any en nombrosos premis i reconeixements convocats per institucions públiques i privades. Un reconeixement que reben molts alumnes de Batxillerat del nostre centre, que també obtenen uns excel·lents resultats en les Proves d’Accés a la Universitat.

Escola concertada d’Educació Infantil, Primària, ESO i Batxillerat
Plaça de la Pastoreta, 10
43202 Reus
Tel. 977754606
www.reus.lasalle.cat

Comentarios
Multimedia Diari