L’escola The British School of Costa Daurada amplia les seves instal·lacions

Aquest curs 2021-22 l’escola ha implementat l’educació secundària de forma exitosa i actualment treballa per ampliar l’edifici en una construcció energèticament sostenible

25 febrero 2022 10:59 | Actualizado a 25 febrero 2022 11:04
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’escola britànica ubicada al Catllar no para de créixer. Aquest curs 2021-22 ha encetat l’etapa secundària del seu alumnat i, a més, s’han iniciat les obres de les noves instal·lacions i patis exteriors amb una extensió de més de 3.500 m2. 

El centre educatiu també preveu la construcció d’un pavelló amb graderia que disposarà d’amplis vestidors i d’un espai destinat al tenis taula. Tot plegat una obra que s’executarà a partir de tècniques constructives que són innovadores al territori.

Amb aquesta ampliació, The British School of Costa Daurada consolida una edificació moderna, funcional i energèticament sostenible, un compromís de l’escola amb l’entorn i la sostenibilitat que es refermarà el proper mes de març, quan disposarà de la seva pròpia instal·lació de producció d’energia fotovoltaica de 50 kW. Això permetrà realitzar un autoconsum responsable amb el medi ambient.

L’auditora NABSS ha valorat de forma excel·lent la implantació de la secundària
Més enllà de les novetats constructives, l’etapa secundària, recentment encetada a l’escola, ha estat reconeguda per The National Association of British Schools in Spain (NABSS), l’òrgan encarregat de garantir els estàndards de qualitat educativa que marca el govern britànic en l’àmbit estatal. 

L’auditoria ha destacat l’excel·lent pràctica pel treball de les emocions i dels valors que defineixen l’escola així com el vincle existent entre alumnat i professorat, basat en la confiança, la proximitat i el respecte, fet que afavoreix un entorn escolar òptim per al creixement personal.

A més a més, l’NABSS ha remarcat la qualitat dels recursos d’aprenentatge, dissenyats per afavorir el desenvolupament integral del currículum britànic, per incentivar la motivació pel propi procés d’aprenentatge i que permeten potenciar les habilitats individuals especialment en les àrees de Llengua, Matemàtiques, Tecnologia i Ciències.
L’informe NABSS 2020, que auditava l’ensenyament d’educació de primària, ja destacava el “feel & sense” purament britànic del centre, el compromís de l’alumnat vers l’aprenentatge i el treball de valors que caracteritza l’escola. Tot plegat garanteix un futur pròsper i ple d’èxits per a l’escola britànica i la seva comunitat educativa.

Mas de la Creu, 4 (El Catllar)
Tarragona
Tel. +34 637 546 802
info@bscd.eu
britishcostadaurada.com/

Comentarios
Multimedia Diari