Lestonnac Tarragona, la teva millor opció

Formació global dels 0 als 18 anys fonamentada en la personalització i la qualitat educativa

| Actualizado a 25 febrero 2022 10:33
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El nostre objectiu és posar a l’abast dels infants totes les estratègies i recursos educatius per tal que desenvolupin els seus talents, i esdevinguin persones competents, amb esperit crític, solidàries i compromeses amb l’entorn.

Educació infantil: ambients d’aprenentatge estimulants

Potenciem el desenvolupament dels infants a través d’espais d’aprenentatge motivadors, afavorint la descoberta i l’exploració. L’aproximació matemàtica és experimental i manipulativa per ajudar-los a desenvolupar un pensament lligat al món que ens envolta. La intel·ligència emocional i els valors es treballen aprenent a reconèixer i expressar les pròpies emocions i respectant les dels companys afavorint l’autonomia i l’autoestima dels infants. En aquesta etapa la llengua anglesa s’introdueix com una llengua més d’aprenentatge.

Educació primària: potenciem els talents

Fomentem el respecte, l’esperit crític i la motivació per l’aprenentatge a través de projectes personalitzats i amb els LABS d’enriquiment. Com a escola membre del projecte SteamCat impulsem els “Science workshops” on promovem les habilitats científiques de l’alumnat a través de la robòtica i els programes Sciencebits i Innovamat. L’anglès esdevé en aquest cicle llengua de treball vehicular de diferents matèries i a partir de sisè s’introdueix la llengua alemanya en el projecte multilingüe.
ESO: desenvolupamentde les competències

Acompanyem l’alumnat en la recerca de les eines necessàries per al desenvolupament personal i acadèmic. Despertem l’esperit crític a través de la participació en la Lliga de Debat i impulsem les habilitats comunicatives a través de projectes, concursos, TedTalks i la participació en el projecte Junior Report. Les habilitats científiques són un dels eixos vertebradors del projecte, aquestes s’assoleixen amb espais científics d’avantguarda, els ScienceBits o la participació a la Legoleague i al Repte Experimenta de la URV.

Batxillerat: inici d’un camí ple de reptes, oportunitats i projectes

Preparem l’alumnat per:

- Gaudir de l’aprenentatge i inspirar-los a seguir-se formant per assolir les seves fites.

- Promoure l’esperit crític i la ment oberta necessaris per valorar objectivament el món que ens envolta.

- Construir el propi coneixement a través de la cerca, l’anàlisi i l’argumentació
- Investigar de forma rigorosa, coherent i honesta.

A més a més, som l’únic centre de la ciutat de Tarragona autoritzat per impartir el Programa de Diploma del Batxillerat Internacional. Una titulació reconeguda per les universitats més prestigioses del món.

Vols conèixer més sobre el nostre projecte? Reserva una entrevista personalitzada a:
www.lestonnactarragona.org 

Comentarios
Multimedia Diari