L’INS Pere Martell aposta per una doble jornada de portes obertes

INS Pere Martell participarà en la fira de l’estudiant de Valls, el 10 i 11 de març

25 febrero 2022 11:07 | Actualizado a 25 febrero 2022 11:13
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Institut Pere Martell farà enguany dues modalitats de portes obertes: virtuals i presencials. En el marc de la setmana de l’orientació, l’institut vol donar conèixer a les famílies i l’alumnat la diferent oferta formativa per al proper curs 2022-23. D’aquesta manera, els caps de departament de cada família professional de grau mitjà presentaran l’institut mitjançant videoconferència la setmana del 21 al 25 de març mentre que, en grau superior ho faran del 2 al 6 de maig. D’altra banda, aquest curs l’institut torna a recuperar les jornades de portes obertes presencials després de dos anys sense fer-se a causa de la pandèmia  Així, els futurs estudiants de CFGM podran visitar el centre del 28 de març a l’1 d’abril i l’alumnat de superior podrà fer-ho del 9 al 13 de maig.

Tant per a la jornada d’orientació telemàtica com per a la jornada presencial cal registrar-se a la pàgina web del centre: www.institutperemartell.cat 
Els estudiants menors d’edat que vulguin venir a les portes obertes hauran de fer-ho acompanyats de la mare, pare o tutor.

Una àmplia oferta formativa

L’INS Pere Martell ofereix des dels darrers anys moltes possibilitats per estudiar. A banda de les vint-i-una titulacions (cicles formatius de grau superior i mitjà), també compta amb cursos d’especialització, vuit Programes de Formació i Inserció, formació professionalitzadora i certificats de professionalitat.

Comentarios
Multimedia Diari