Planes para el 12 de abril

Agenda del Camp de Tarragona y las Terres de l'Ebre. Teatro, música, conferencias, presentaciones y cine, en formato presencial y virtual

11 abril 2022 14:35 | Actualizado a 12 abril 2022 04:43
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Tarragona 
Pescadores, remendadors... Escolleix la teva manualitat
11.00 h. Museu del Port

Taller de manualitats. Crea les teves decoracions de pescadores, remalladors i peixos. Activitat adreçada a infants de 6 a 12 anys.

Exhibició aula de cultura urbana
20.00 h. Espai Jove Kesse

Exhibició final dels principals temes creats i interpretats per les joves participants de l’aula de mètrica, rima, rap i flow. A càrrec de: Aula de Cultura Urbana.

Processó dels Natzarens
20.00 h. Carrers Part Alta

Hi participen un escamot dels armats de la R. i V. Congregació de la Puríssima Sang, els tres passos (El Cirineu, Jesús Natzarè i Jesús és despullat de les seves vestidures), un grup de penitents amb la creu al coll i el Sant Crist, acompanyats pel Cor d’Aspirants, Banda Infantil de Timbals, banda de cornetes, gaites i timbals de la Germandat i una formació musical de ministrers.


Reus 
Visita Casa Navàs
11.00 h. Casa Navàs

La Casa Navàs és per la seva singularitat un dels millors exemples del Modernisme a nivell europeu, ja que és l’única obra modernista d’Europa que ha arribat fins als nostres dies tal com es va estrenar. Entrades: casanavas.cat

‘Passa’t a l’autoconsum d’energia’
19.00 h. Casal Cívic Sant Josep Obrer

Xerrada informativa sobre les bonificacions que ofereix l’Ajuntament de Reus en la instal·lació d’un sistema d’autoconsum amb energia solar fotovoltaica.

‘Da nuces pueris’
19.00 h. Centre de Lectura i en línia

Presentació de l’edició il·lustrada de Gabriel Ferrater. En aquest volum es presenta el primer dels poemaris de Gabriel Ferrater, publicat per primer cop l’any 1960, acompanyat de les il·lustracions d’Alba Domingo i pròleg de Fina Masdéu. 


Altafulla
‘Boles de paper’
18.30 h. Museu Etnogràfic

Presentació del llibre de Rafael Donat. Vint relats en què el seu autor ens introdueix en uns escenaris espirituals, alegres, sòrdids, durs... Les històries ens apropen sempre a l’amor i al desamor, al sexe primari i espontani, a la solitud, el desig o la frustració. 


Amposta
Viu la Pasqua
10.00 h. Parc dels Xiribecs

De l’11 al 13 d’abril. De les 10 fins a les 13 h i de les 17 fins a les 19 h. Preu: 3 €. Venda d’entrades: al Parc dels Xiribecs o en antelació a la setmana abans a l’Oficina de Cultura i Festes, de dimarts a divendres, de 9.30 a 13.30 h.


Calafell
Fira del col·leccionista Playmobil i Lego
10.30 h.  Centre Cívic Cinema Iris

Del 8 al 13 d’abril. Exposició d’una gran mostra de diorames de Playmobil i de Lego, que recrearan diferents temes històrics, de fantasia i de l’actualitat, realitzats per especialistes en aquesta disciplina de primera línia. A més, hi haurà una zona infantil amb atraccions inflables i tallers. Horari: de 10.30 a 14 h i de 17 a 21 h. Entrada 5 €. Gratuït amb el carnet Súper3.


L’Espluga de Francolí
Taller de gravat ‘El mapa del temps de l’Espluga’
10.00 h.  Museu de la Vida Rural

El col·lectiu Ruta Gràfica proposa construir el ‘Gran Mapa del Temps’ del poble, una gran obra artística comunitària a partir de la tècnica del gravat. Dies 11, 12, 13 i 16 d’abril. www.museuvidarural.cat


Flix
Casal de Primavera
09.00 h.  Carrers del Poble

De l’11 al 14 d’abril en horari de 9 h a 13 h.

Xerrada de nutrició esportiva
18.30 h.  Ca Don Ventura

Vols saber com seguir una alimentació saludable? Vols millorar el teu rendiment esportiu a través de l’alimentació? Xerrada organitzada pel CAP de Flix.


La Galera
‘Arte que cura el alma’
09.30 h.  Museu Terracota

Exposició de pintura i poesia. Els poemes de Blanca i María enriquiran la pintura de Manuela i ens ajudaran a gaudir d’allò més, llegint i visualitzant Art en majúscules. Horari: de dimecres a divendres, de 9.30 h a 13.30 h; dissabtes, diumenges i festius, de 12 a 14 h. Entrada lliure.


La Ràpita
‘Fem pasqüeta’
09.00 h.  Diversos espais

Activitats de lleure, esportives i culturals. De l’11 al 14 d’abril. Entrades: entrades.larapita.cat


Tortosa
‘Fam i guerra a Catalunya’
08.00 h.  Campus URV Terres de l’Ebre

Produïda pel Museu Etnològic de Barcelona a partir d’objectes, documents i dels records d’homes i dones que la van patir, l’escassetat de queviures i productes de tota mena que va ser habitual durant els anys de la guerra civil i la postguerra. Horari: de 8 a 21 h. Fins al 29 d’abril. Entrada lliure.

Cicle de conferències per la reactivació econòmica
18.30 h.  Museu de Tortosa

Conferència de Daniel Gabarró sobre ‘Accions per incrementar les possibilitats d’èxit empresarial al segle XXI’. La participació en les conferències és gratuïta, tot i que cal fer inscripció prèvia (977 449 883 / firatortosa@tortosa.cat) per poder garantir l’aforament.


Vandellòs i l’Hospitalet
‘Cremant el món del foc’
10.00 h. Centre Cultural Infant Pere

Aquesta exposició és una mostra del seguici festiu de: ‘Foc a la metxa’ dels Diables d’El Perelló, Cavallet de Mar del Foment Cultural i del Ball de Diables de l’Hospitalet de l’Infant. Horari: dilluns: de 16 a 20 h;de dimarts a divendres: de 10 a 13 h i de 16 a 20 h. Divendres 15 i dilluns 18, tancat. Fins al 22 d’abril.


El Vendrell
Exposició ‘Papeles pintados’
11.00 h.  Sala Portal del Pardo

Un conjunt de vint-i-set obres d’Albert Ràfols Casamada (1923-2009), pertanyents a una col·lecció particular, i que són fruit del període que va des dels anys setanta fins ben entrat el segle XXI. Horari: de dimarts a dissabte, d’11 a 14 h i de 17 a 20 h (festius tancat). Entrada lliure.

 

Si voleu que la vostra activitat es publiqui, podeu enviar un correu electrònic a l'adreça agenda@diaridetarragona.com

Comentarios
Multimedia Diari