Planes para el 14 de septiembre

Agenda del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre. Teatre, música, conferències, presentacions i cinema, en format presencial i virtual

13 septiembre 2021 14:41 | Actualizado a 14 septiembre 2021 06:06
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Tarragona
Cicle de cine documental ‘Si no es ahora, ¿cuándo?’
09.00 h. En línia

Cicle que forma part del webinar ‘El documental feminista a Espanya com a agent de canvi social: temes, pràctiques i pedagogies’.  La inscripció al seminari i l’accés al cicle són gratuïts a la pàgina web https://vod.mujeresdecine.com/es/muestra/si_no_es_ahora/si-no-es-ahora.html

Visita guiada ‘Tarragona romana’
11.00 h. Portal del Roser

Visita guiada. Reserva prèvia a itinere@turismedetarragona.com

Visita guiada ‘La Mitra i la Corona’
18.00 h. Pretori romà

Places limitades. Reserva prèvia: reservas@argostarragona.com

‘L’amic més amic d’en Bru’
18.00 i 19.00 h. Moll de Costa

Contacontes on la víbria és la protagonista. Aforament limitat. 

Inauguració ‘La llum del Retaule’
19.00 h. Espai Turisme

En el 50è aniversari de la seva fundació, l’Esbart Santa Tecla ens ofereix una exposició entorn d’una de les seves referències creatives, el Retaule de Santa Tecla, que cada dia 20 de setembre, a l’interior de la Catedral, ens endinsa en la iconografia i la vida de Santa Tecla. Entrada lliure.


Reus
‘Napoleó. La revolució i els catalans’
19.00 h. Centre de Lectura

Presentació del llibre d’Antoni Gelonch, a càrrec de l’autor i d’Ernest Benach. El llibre explora, entre d’altres aspectes,  per qué les idees de la Revolució Francesa amb prou feines van arribar a Catalunya.


Amposta
Visita dels menuts
10.30 h. MónNatura Delta

Visita guiada en família pensada perquè els més petits de la família puguin gaudir de l’entorn de MónNatura Delta. Fins al 15 de setembre. Inscripcions: 
info@monnaturadelta.com o 977 053 801.

 


Exposicions


Tarragona
‘Tarragona refotografiada: un espai, dues realitats’
09.00 h. Arxiu, M2, Espai Tabacalera

En el marc de la Setmana Internacional dels Arxius. Fins al 31 de desembre, amb horari de visita de 9 a 14 h. Entrada lliure.

‘É o projeto da casa’ 
10.00 h. Espai Nautilus

L’obra de @nuriarubioquiros.art tracta els aspectes estètics i formals de l’arquitectura vernacla de diferents societats africanes, de la cultura catalana i del paper que la dona ha desenvolupat en l’àmbit organitzatiu i artístic en l’habitatge. Fins al 15 de setembre.

Exposició col·lectiva a l’Ateneu
17.00 h. Ateneu

Es pot veure ‘A la vora de la mar, l’amor’ de Francina Collado i ‘L’actitud continua’ de Ton Alujas. Horari: de dilluns a divendres, de 17 a 20 h. Fins al 26 de setembre. 


Reus
‘Mirant l’altre’
10.00 h. Museu Salvador Vilaseca

El Museu de Reus exposa més de 150 obres i d’objectes de diferents èpoques, estils i tècniques procedents de les valuoses col·leccions del Museu de Reus i del Centre de la Imatge Mas Iglesias, peces que ajuden a reflexionar sobre la diversitat cultural humana. Horari: de 10 a 14 h i de 17 a 20 h. Fins al 31 de gener de 2022. Entrada gratuïta.


Amposta
‘Paper i fil a la festa’
11.00 h. Museu de les Terres de l’Ebre

Exposició ‘Paper i fil. 50 anys del Concurs de Vestits de Paper d’Amposta’, una mostra que s’ocupa, en diferents àmbits, de la història del Concurs de Vestits de Paper d’Amposta, des del 1971. Horari: de dimarts a dissabte, d’11 a 14 h i de 17.30 a 19 h; diumenges i festius, d’11.30 a 14 h. Entrada general: 2 €. Fins al 3 d’octubre.


Cambrils
‘Antoni Campañà a Cambrils’
10.00 h. Diversos espais

Exposició fotogràfica ‘Antoni Campañà a Cambrils. La Mirada del fotògraf (1920-1960)’ que inclou un centenar de fotografies de gran valor documental i històric, es podrà veure en tres espais de la Vila (Sala Àgora, sala Àmbits i la Torre del Port). Fins al 19 de novembre.

Any Palau Ferré
11.00 h. Molí de les Tres Eres

Exposició ‘Estius d’art i literatura. Palau Ferré i Jaume Ferran’. L’exhibició està emmarcada en la commemoració del centenari del naixement del pintor. Horari: dissabtes d’11 a 14 h i de 17 a 20 h; diumenges i festius d’11 a 14 h. Fins al 26 de setembre.


Creixell
‘Pell de Bruixa V’
10.00 h. Casa de Cultura ‘Cal Cabaler’

Exposició de fotografia de Joan Casas. Horari: de dilluns a diumenge de 10 a 13 h. Fins al 19 de setembre.


Tortosa
‘Ballar el moro’
09.00 h. Campus URV

L’exposició ‘Ballar el moro. Danses festives de moros i cristians a la Mediterrània occidental’ es podrà visitar fins al 21 d’octubre al Vestíbul del campus Terres de l’Ebre de la URV (de dilluns a divendres de 9 a 21 h). 


Valls
‘Del carrer a l’estudi’
11.00 h. Museu de Valls

La mostra, comissariada per Quim Torres, vol donar a conèixer un moviment que ha estat important per a la creació artística i cultural del territori i posar en relleu les seves característiques. Horari: de dimarts a dissabte d’11 a 14 h i de 17 a 20 h, i els diumenges i festius d’11 a 14 h. Fins al 26 de setembre. Entrada lliure.


Vinyols i els Arcs
‘Pou de gel’
10.00 h. Espai Amill

L’obra de l’artista reusenc Jordi Abelló es pot visitar compartint espai amb les pintures ‘Focs de tros’ de Carles Amill, a qui vol retre homenatge. L’exposició es pot veure fins al 30 de setembre. Entrada lliure.

 

Si voleu que la vostra activitat es publiqui, podeu enviar un correu electrònic a l'adreça agenda@diaridetarragona.com

Comentarios
Multimedia Diari